Przeczytałem posty napisane przez Fotomanik i słabiutki artykulik na stronie głównej „klOPS po policku”.
Trochę więcej ładu i składu. Wskazana byłaby również większa powściągliwość i nie kierowanie do forumowiczów słów w stylu „bardzo proszę o przyjęcie leków powstrzymujących agresję”. To delikatnie mówiąc jest bardzo niegrzeczne.
Dobrze by było również, nie licytować się z innymi, na wytykanie sobie „literówek” i tłumaczyć się z błędów, mówiąc właśnie o „literówkach”, tylko przyjąć błąd na klatę i już. Podobno takie są tu zasady, że wytyka się innym błędy, choć moim zdaniem jest to nieładne. Jeśli zaś, Fotomanik pisze, że jest członkiem redakcji, to powinien się do tych dziwacznych zasad dostosować i nie dyskutować. Przypomnę, bowiem, że kiedy ja popełniłem kiedyś mały błąd, zostałem poprawiony przez „Super Admina”, a kiedy stwierdziłem, że to nieładnie, to w zasadzie zostałem zrugany i usłyszałem w odpowiedzi, że nie mam szacunku dla innych forumowiczów pisząc z błędem. (Szacunku, to się nie ma, jak się komuś publicznie błędy wytyka i szacunku, to się nie ma jak się innych na upokorzenie wystawia, jak te dzieci dożywiane przez OPS w szkołach). Ciekawe jest jeszcze to, że „Super Admin” Fotomanikowi błędów nie zauważył?
Wracając jednak do meritum sprawy związanej z OPS, to, co zrobiła Pani kierownik OPS, to jedno, ale to, co powiedziała, to już woła o pomstę do nieba. Ta Pani stwierdziła, że była świadoma problemu, obawiała się go, ale i tak zrobiła, co zrobiła. Do tego jeszcze, te słowa, że myślała, że awantura wybuchnie trochę później!
Ludzie, takiego czegoś, nie wiem, czego? Chamstwa? Buty? Ignorancji? Protekcjonalizmu? To już dawno tutaj nie było!
Wywaliłbym tą Panią z pracy na zbitą twarz!
Ludzie, tu trzęsienie ziemi jest potrzebne!
Aha. Jeszcze jedno: Zastanawia mnie brak aktywności w tym temacie naszego, rozgadanego i nadaktywnego Szanownego Radnego.