Ja również głosowałem za PO, ale czuje się zrobiony w ... męskie przyrodzenie... czy to dla was jakaś satysfakcja? Nie odbierajcie innym prawa do swoich wyborów...
Ależ ja osobiście wcale się z Ciebie i z innych oszukanych osób wcale nie nabijam. Mylenie się jest rzeczą ludzką. Ba, powiem więcej....kiedy powstawała PO sam byłem jej przychylny, myśląc że powstaje liberalno-prawicowa partia, alternatywa dla SLD i UW. Niestety, zawiodłem się.
Ty do dzisiaj nie wiesz co to liberalizm prawicowy tak obcy narodowym s......stom.Tobie POPiS kojarzy się z liberalizmem?Powinno już do ciebie dotrzeć ,że to była mrzonka łaknącego za wszelką cenę władzy Jar.Kacza.To se ne wrati.
Ja osobiście dziwie się ludziom , którzy nadal popierają Tuska. I niestety wiem, że są albo głupi, albo mają w tym interes (tak jak to napisał Piotrek). PO to partia, która szkodzi Polsce i zwykłym ludziom.
Właśnie przed chwilą obejrzałem żałobny występ aktorów z PiSu z ponurą Beatą Szydło
na czele,która zapłakała nad odrzuceniem ich "genialnych pomysłów"w sprawie OFE na Komisji Finansów Publicznych i oznajmiła,że PiS zabiera swoje zabawki z tej PiaSkownicy
i będzie obrady Komisji bojkotował.Szkoda,że tylko tej komisji.Ja na ich miejscu zbojkotowałbym państwo polskie i wyleciał na plaże Egiptu,niedawno reklamowane przez ich prezesa.