Krp rozejrzyj się wokół siebie a zobaczysz jakie zmiany zaszły w Polsce w ciągu ostatnich czterech lat ,nie muszę ci ich opisywać jeżeli chcesz je dostrzec to je dostrzeżesz.
Ok, czyli walkower, thx.
Chyba obustronny. Nie zauważyłem, żebyś wymienił jakiś argument "za" swoimi wybrańcami. Wymagać od innych łatwo, nie?
Podać argumenty "przeciw" to łatwizna. Ot, ja np. nie będę głosował na PiS m.in. dlatego, że już w 2006 r. pokazali, jak odważnie potrafią walczyć z Rosją i Gazpromem, dzięki czemu do dziś płacimy (i będziemy płacić jeszcze przez 10 lat) najdroższy rachunek za rosyjski gaz w historii RP. To się według Jarosława K. nazywa odpowiedzialność za kraj: "MSP nie miało możliwości analizy przekazanej treści umowy, niemniej wyrażam zgodę na zawarcie umowy."
Nie, PiS wcale nie jest na pasku Moskwy, PiS tylko podpisuje, co diadia Putin podsunie.
Myśl co chcesz, wali mnie to. Nie, walkower nie był obustronny, ja wygrałem, może Cię to boleć. Sory, ale jeśli ktoś na konkrety odpowiada "rozejrzyj się dookoła ile się dzieje dzięki PO" to mogę się jak najbardziej czuć wygrany.
Argumentu za moimi wybrańcami nie podałem z prostego powodu - nie wiem jeszcze na kogo będę głosować, cały czas się zastanawiam. Odpada na pewno banda czworga, swój czas mieli od 89r, Palikot to populista przyciągający wyborców tanimi hasełkami o walce z Kościołem i legalnej aborcji, a KNP mnie do końca nie przekonuje.
Na pewno postaram się zagłosować na kogoś młodego i nowego. Starym dziadom od ponad 20 lat okupującym ciepłe foteliki mówię nie.
Co do nowego pomysłu PO o zatajeniu informacji publicznych, tutaj szczegóły:
http://www.wykop.pl/link/882641/informacja-publiczna-bedzie-tajna/Od siebie dodam jeszcze:
8. Brak likwidacji abonamentu TVP pomimo obietnic
9. Brak likwidacji obowiązku meldunkowego pomimo obietnic (dopiero od bodaj 2014r go nie będzie)
10. Straszne lizanie tyłka UE (wiem, ogólnik, ale nie oszukujmy się, ten rząd nie ma jaj powiedzieć temu europejskiemu tworowi NIE).