Notice: Undefined index: tapatalk_body_hook in /home/klient.dhosting.pl/wipmedia2/forum/Sources/Load.php(2501) : eval()'d code on line 199
  • Strona główna
  • Szukaj
    •  
  • Zaloguj się
    • Nazwa użytkownika: Hasło:
      Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Autor Wątek: [Police] Chcieliście PO, to macie  (Przeczytany 196637 razy)

Offline Wykidajło

• Weteran
    • http://www.naszepolice.pl
[Police] Chcieliście PO, to macie
« Odpowiedź #330 dnia: Stycznia 25, 2012, 13:33:45 »
Cytat: "KrP"
No i powtarzam - wyborco PO (ogólnie, nie Ty konkretnie). Właśnie doskonale widzisz co twój rząd twierdzi o demokracji. Posłuchaj wypowiedzi Tuska, otwórz oczy i przestań myśleć w stylu "przynajmniej Kaczora nie ma u władzy". Czy ktoś, kto rzekomo popiera demokracje postępuje wbrew woli ludu? Nie, i zrozum to wreszcie.

Mnie, szanowny wyborco PiS, bardzo się podoba to, że rząd olewa szantażystów.
Kłamstwo obiegnie świat nim prawda założy buty.

Offline KrP

• Stara Gwardia
« Odpowiedź #331 dnia: Stycznia 25, 2012, 13:41:42 »
http://www.wykop.pl/ramka/1017833/swietny-tekst-jaroslawa-rafy/

Chyba najlepszy komentarz odnośnie ACTA. Przeczytaj Wykidajło to może zrozumiesz, że nie zrozumiałeś treści ACTA podczas jej czytania. :}

edyta:

Cytuj (zaznaczone)

Buahahahahaha, jakie to typowe dla takich ludzi jak Ty. Wykaż mi w tej chwili gdzie i kiedy zagłosowałem na PiS. Jeśli tego nie zrobisz to na zawsze pozostaniesz dla mnie zakłamanym [wulgaryzm] piszącym posty pod swoje hipotezy.

Po drugie - jeśli dla Ciebie wola ludu to szantaż to w takim razie [wulgaryzm] do Korei Płn. Będziesz się tam czuł jak w raju.
"Problem z cytatami w internecie jest taki, że każdy od razu automatycznie wierzy w ich prawdziwość" - Abraham Lincoln

Offline Wykidajło

• Weteran
« Odpowiedź #332 dnia: Stycznia 25, 2012, 13:48:46 »
No i przesterowali nam KrP... Jaka szkoda...

Offline KrP

• Stara Gwardia
« Odpowiedź #333 dnia: Stycznia 25, 2012, 13:50:00 »
Zresztą, jeśli mamy się uciekać do szantażu aby jaśnie nam panujący nie ograniczali naszych praw to jestem za. Niech ci skorumpowani złodzieje zrozumieją, że to oni mają wykonywać nasze polecenia, nie odwrotnie.
"Problem z cytatami w internecie jest taki, że każdy od razu automatycznie wierzy w ich prawdziwość" - Abraham Lincoln

Offline KrP

• Stara Gwardia
« Odpowiedź #334 dnia: Stycznia 25, 2012, 13:51:28 »
Cytat: "Wykidajło"
No i przesterowali nam KrP... Jaka szkoda...

Zajebiste masz argumenty. Ale czego ja oczekuje po kimś, komu podoba się ograniczanie praw ludzi.

Offline zenon

• Rozpisuje się
« Odpowiedź #335 dnia: Stycznia 25, 2012, 16:17:40 »

Też by mi się podobało gdyby to rząd rzeczywiście olewał, ale niestety Donald zapowiedział, że zrobi na złość szantażystom z za granicy. Nic też nie wspomniał o protestach wewnątrz kraju.
Milton Friedman - 4 sposoby wydawania pieniędzy

tad19601963

• Gość
« Odpowiedź #336 dnia: Stycznia 25, 2012, 22:27:59 »
Co byśmy nie pisali korporacje wygrywają mają wszystkich Tusków w kieszeni ... a my Tusków wybraliśmy ... i ACTA mają IM ciągnąć kasę ...czy to HP , czy Microsoft , czy Coca, czy Pepsi ... czy inny belzebuby... jest coraz gorzej... Orwell by tego nie wymyślił.

Offline KrP

• Stara Gwardia
« Odpowiedź #337 dnia: Stycznia 25, 2012, 23:16:46 »
Oj tam, możemy spać spokojnie, Wykidajło czytał i nie ma zastrzeżeń.

Offline _garde_

• Gaduła
« Odpowiedź #338 dnia: Stycznia 26, 2012, 00:04:26 »

w rzeczy samej :rotfl:
garde

Offline Wykidajło

• Weteran
« Odpowiedź #339 dnia: Stycznia 26, 2012, 06:58:00 »
Cytat: "_garde_"

w rzeczy samej :rotfl:

Ponawiam pytanie: pani z premedytacją zmienia treść "cytowanej" umowy czy tylko powtarza to, co prezes kazał?

Offline millena

• Gaduła
« Odpowiedź #340 dnia: Stycznia 26, 2012, 09:05:55 »
dla tych, którzy potrafią samodzielnie czytać i myśleć, a nie tylko powtarzać po innych.

Przecież ty  jak każda „pierdzitrąbka” PO zawsze będziesz miał zdanie zgodne z linią władzy i swojego ryżego prezesa.
„Władza czuwa, władza radzi, władza nigdy cię nie zdradzi”
http://static1.wpolityce.pl/site_media/cache/dc/dc/dcdc8ec1c6863a381cebc7615e00f546.jpg
millena

Offline KrP

• Stara Gwardia
« Odpowiedź #341 dnia: Stycznia 26, 2012, 09:48:06 »
Ok, to było wiadome pod dawna, ale od dziś oficjalnie nie ma u nas demokracji.

sekator

• Gość
« Odpowiedź #342 dnia: Stycznia 26, 2012, 11:50:57 »
Mnie, szanowny wyborco PiS, bardzo się podoba to, że rząd olewa szantażystów

Ponawiam pytanie: pani z premedytacją zmienia treść "cytowanej" umowy czy tylko powtarza to, co prezes kazał?

,,Nawet lewacy zaczynają się orientować, że Tuski to zagrożenie. Nawet lewacy zaczynają się orientować, że wrogiem nie jesteśmy my katole, narodowcy, homofoby, tylko władza. Z lewakiem mogę żyć na jednym osiedlu; nie lubię go, nie cenię jego poglądów ani stylu życia i tu się kończy konflikt. Wojna między nami zaczyna się dopiero wtedy, gdy ponad nami pojawia się władza. To władza napuszcza ludzi na siebie. To władza jest inżynierem konfliktów. To władza wydaje zezwolenia na dwie manify na tej samej ulicy o tej samej porze. To władza jednym wydaje licencję na nadawanie, a innym nie daje. To władza ustawia starych ludzi w kolejkach do aptek. To władza zabrania Ci zatrudniać tanią ukraińską sprzątaczkę. To władza każe Ci zapłacić cło za komputer, który chcesz sobie sprowadzić z USA. To władza za twoje pieniądze zamawia autostradę u Chińczyków, ale jednocześnie ta sama władza nigdy w życiu nie kupiłaby swojej własnej córce chińskiego samochodu, ani chińskiej liny alpinistycznej, ani niczego, od czego zależy bezpieczeństwo i zdrowie. To władza produkuje dziesiątki tysięcy magistrów i zapewnia im zero miejsc pracy. To władza obiecuje Ci konkretne rzeczy w exposee premiera, a potem nigdy nie rozlicza się z ich wykonania.

Obudziłeś się lewaku, lemingu, czy kim tam chcesz być?
 Widzisz już, gdzie jest Twój wróg?
 To nie ja, nie Jarosław, nie Dyrektor - my mamy po prostu radykalnie odmienne poglądy w większości spraw. A wrogiem Twoim, moim, naszym jest ta władza.
 I nawet nie proszę Cię byś mi ją pomógł obalić - po prostu obalaj ją sam ze swojej strony, a ja z mojej.
 Będę wdzięczny, jeśli ktoś popchnie tę władzę w tym samym czasie, gdy ja popycham.
 Zacznie się kiwać, raz w lewo, raz w prawo i w końcu runie w cholerę
"

http://pluszak.nowyekran.pl/post/49775,wojciech-cejrowski-o-acta-ten-akt-prawny-nalezy-zwalczac

Offline _garde_

• Gaduła
« Odpowiedź #343 dnia: Stycznia 26, 2012, 19:37:37 »
Cytat: Wykidajło

"Wykidajło" napisał:czy tylko korzysta z jakiegoś streszczenia wyprodukowanego przez spółkę "Chakierzy dla Bystrzaków"?

@ Wykidajło  
Z tych wpisów wnioskuję, że dokonał  już Pan  zaszerogowania  mojej osoby w miejscu,  z którego uważam dyskusja merytoryczna  nie ma najmniejszego sensu.
Pozdrawiam
garde

Offline KrP

• Stara Gwardia
« Odpowiedź #344 dnia: Stycznia 26, 2012, 19:56:39 »
Wykidajło już każdego na tym forum zaszeregował. ;D