Notice: Undefined index: tapatalk_body_hook in /home/klient.dhosting.pl/wipmedia2/forum/Sources/Load.php(2501) : eval()'d code on line 199
  • Strona główna
  • Szukaj
    •  
  • Zaloguj się
    • Nazwa użytkownika: Hasło:
      Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Autor Wątek: [Ogólne] Chcieliście PO, to macie cz. 5.  (Przeczytany 110465 razy)

Offline Ważniak

• Moderator
  • Weteran
  • Subiektywnie obiektywny
[Ogólne] Chcieliście PO, to macie cz. 5.
« Odpowiedź #225 dnia: Września 02, 2012, 22:30:49 »
Ludzie opanujcie się. Z tematu o polityce zrobiliście temat o obozach śmierci, a z tej śmierci próbujecie lepić kapitał polityczny, odbiło wam?
Kto kijem walczy, ten wpada w mrowisko.

Offline DEtonator

• Stara Gwardia
  • Senatorze, Stanisławie, Staszku...
« Odpowiedź #226 dnia: Września 02, 2012, 22:30:53 »
Cytat: "Kilofownikownia"
A takie "fakty układające się w logiczną całość" były (są nadal) przy wielu sprawach. Przy Smoleńsku chociażby.

Zły przykład, "logiczna całość" w tym przypadku jest różnie interpretowana.

Gwarantuje ci, że jeśli wziąłbyś się za politykę to i na ciebie znaleźliby takie "haki".

Nie znaleźliby, gwarantuję Ci. Nie mam nic do ukrycia. W przeciwieństwie do innych, polityk na którego są haki, to dobry polityk.

Czy to dziadek w obcej armii (a w twoim wypadku to też się układa w logiczną całość, wszak pracujesz teraz w DE, więc to pewnie dzięki układom), czy to syn współpracujący z przestępcą (to nic, że syn już od dawna dorosły i żyje na własną rękę) itp. Zbyt wiele tego typu akcji było ze strony środowisk PiS i radia bez twarzy abym im obecnie wierzył.

Zbyt mocno ironizujesz, nie wiesz kim jestem, więc nie przedkładaj mojej osoby jako przykładu w tej dyskusji. W przeciwieństwie do innych nie boję się pomówień, bo na każde brednie miałbym konkretne kontrargumenty. Miejsce w którym pracuję jest bardzo hermetyczne i żeby się tutaj dostać trzeba pokazać co ma się "drauf".

Offline Afgan2402

• Gaduła
« Odpowiedź #227 dnia: Września 02, 2012, 22:33:37 »
sekator, skoro wszystkie wiarygodne źródła opuściły Oświęcim przez komin to dlaczego nagle ta profesorka miałaby być wiarygodna? Nie ma tu pewnej niekonsekwencji? :rotfl:

Bo patronat nad ta "prawda" i wkladanie do glow swoim...(nazwa zwierzakow jest na tym forum zabroniona :safe: ) objela Gówno prawda z czerskiej.
PO,tylko dla idiotów.

sekator

• Gość
« Odpowiedź #228 dnia: Września 02, 2012, 22:35:02 »
Cytat: "kubapolice"
Ludzie opanujcie się. Z tematu o polityce zrobiliście temat o obozach śmierci, a z tej śmierci próbujecie lepić kapitał polityczny, odbiło wam?

Piszemy o jednym z czołowych polityków partii rządzącej i o jego dwuznacznej przeszłości. O co Ci chodzi ? To o Bonim i Wałęsie i ich agenturalnej przeszłości też nie można pisać , bo się obrazi historię Solidarności ? :crazy:

Offline KrP

• Stara Gwardia
« Odpowiedź #229 dnia: Września 02, 2012, 22:38:24 »
http://www.wykop.pl/ramka/1251139/rostowski-wycofuje-sie-z-zapowiadanej-obnizki-vat-u/

Jak człowiek tak bardzo pozbawiony wiedzy ekonomicznej może jeszcze zarzadzać finansami tego kraju? Przecież to jest patologia jakaś.

Nienawidzę dziada jak największego wroga, poważnie. ;/
"Problem z cytatami w internecie jest taki, że każdy od razu automatycznie wierzy w ich prawdziwość" - Abraham Lincoln

Offline Kilofownikownia

• VIP
  • Kilo Kilofa
« Odpowiedź #230 dnia: Września 02, 2012, 22:39:42 »
MBtech, to czy masz coś do ukrycia czy nie, to nieważne. Rzucaliby błotem dla zasady.sekator, też uważam, że zbyt dużo szemranych osób funkcjonuje. Różnimy się tylko w ocenach kto jest a kto nie jest taką szemraną osobą. Emotka się tyczyła konsekwencji (a raczej jej braku) a nie Oświęcimia, więc nie wiem co ci przeszkadza. A za kogo mnie uważasz to naprawdę bardzo mocno jest mi obojętne. Zbyt długo pracowałem z ludźmi aby się przejmować czyimś zdaniem o mnie.
PS. uważam, że można śmiać się ze wszystkiego. Łącznie z Oświęcimiem, Smoleńskiem, mną itp. Aby tylko nie były to żarty debilne/chamskie.

sekator

• Gość
« Odpowiedź #231 dnia: Września 02, 2012, 22:41:49 »
Cytat: "KrP"
Jak człowiek tak bardzo pozbawiony wiedzy ekonomicznej może jeszcze zarzadzać finansami tego kraju? Przecież to jest patologia jakaś.

Najlepsze, że kilka milionów frajerów uwierzyło Vincentowi w to, że im kiedyś VAT obniży. Głupota naszych Rodaków zaczyna mnie autentycznie przerażać. Zastanawiam się jak kilkuset skundlonych dziennikarzy i pseudocelebrytów może tak skutecznie omamić wielomilionową rzeszę ludzi. Zatrważające.......

Offline DEtonator

• Stara Gwardia
« Odpowiedź #232 dnia: Września 02, 2012, 22:45:43 »
MBtech, to czy masz coś do ukrycia czy nie, to nieważne. Rzucaliby błotem dla zasady.

Powoli się to kończy, niezaprzeczalnym faktem jest to, że gówno w Polsce wypływa coraz szybciej i do tego z fajerwerkami, co osobiście bardzo mnie cieszy.

sekator

• Gość
« Odpowiedź #233 dnia: Września 02, 2012, 22:49:37 »
Cytat: "MBtech"
niezaprzeczalnym faktem jest to, że gówno w Polsce wypływa coraz szybciej i do tego z fajerwerkami

Dobre,....szkoda tylko, że wśród nas są tacy którzy zauważą to dopiero wtedy, kiedy g....o zacznie im podchodzić do samego nosa. Do tego czasu będą dawali sobie wmawiać, że to zapach konwalii.

Offline DEtonator

• Stara Gwardia
« Odpowiedź #234 dnia: Września 02, 2012, 23:00:56 »
Cytat: "sekator"
szkoda tylko, że wśród nas są tacy którzy zauważą to dopiero wtedy, kiedy g....o zacznie im podchodzić do samego nosa. Do tego czasu będą dawali sobie wmawiać, że to zapach konwalii.

Szkoda, nie szkoda, widocznie niektórzy potrzebują poczuć zapach prawdziwej qpy, tego nie można im bronić, konwalie powiadasz? Polacy nie są aż tak głupi, by aż tak daleko wieść się na pokuszenie. Boje się jednego, że pewnego dnia ten wrzód pęknie i rodacy wyjdą na ulice. Będzie jak za komuny.

Offline Ważniak

• Moderator
  • Weteran
« Odpowiedź #235 dnia: Września 02, 2012, 23:14:29 »
Piszemy o jednym z czołowych polityków partii rządzącej i o jego dwuznacznej przeszłości. O co Ci chodzi ? To o Bonim i Wałęsie i ich agenturalnej przeszłości też nie można pisać , bo się obrazi historię Solidarności ?
Nie interesuje mnie, co sądzisz o Bartoszewskim. Agenturalna przeszłość kogokolwiek też mnie nie interesuje. Nie zgadzam się natomiast na to, by w tematy polityczne mieszać cierpienie ofiar obozów śmierci i proszę was byście tego nie robili. Proste?

Offline pol

• VIP
« Odpowiedź #236 dnia: Września 02, 2012, 23:23:48 »
Boje się jednego, że pewnego dnia ten wrzód pęknie i rodacy wyjdą na ulice.

To może nastąpić szybciej niż myślimy.

Offline Afgan2402

• Gaduła
« Odpowiedź #237 dnia: Września 02, 2012, 23:53:17 »
Cytat: "kubapolice"
Piszemy o jednym z czołowych polityków partii rządzącej i o jego dwuznacznej przeszłości. O co Ci chodzi ? To o Bonim i Wałęsie i ich agenturalnej przeszłości też nie można pisać , bo się obrazi historię Solidarności ?
Nie interesuje mnie, co sądzisz o Bartoszewskim. Agenturalna przeszłość kogokolwiek też mnie nie interesuje. Nie zgadzam się natomiast na to, by w tematy polityczne mieszać cierpienie ofiar obozów śmierci i proszę was byście tego nie robili. Proste?

"Mistrzu" a czy mozna sie wypowiadac w temacie polityka, o innym waszym "autorytecie" TW Bolku i jego chrzcie na TW i jego ojcach chrzestnych?
PO,tylko dla idiotów.

Offline Ważniak

• Moderator
  • Weteran
« Odpowiedź #238 dnia: Września 02, 2012, 23:55:43 »
Cytat: "Afgan2402"
"Mistrzu" a czy mozna sie wypowiadac w temacie polityka, o innym waszym "autorytecie" TW Bolku i jego chrzcie na TW i jego ojcach chrzestnych?
PRL nie ma, nie musisz zwracać się do mnie w liczbie mnogiej towarzyszu. Nie znasz mnie, nie wiesz kto jest moim autorytetem, a kto nim nie jest, więc sobie odpuść.

Offline Wykidajło

• Weteran
    • http://www.naszepolice.pl
« Odpowiedź #239 dnia: Września 03, 2012, 07:37:49 »
Gwarantuje ci, że jeśli wziąłbyś się za politykę to i na ciebie znaleźliby takie "haki".

Nie znaleźliby, gwarantuję Ci. Nie mam nic do ukrycia.

A kogo to obchodzi? Rodzice/dziadkowie przeżyli wojnę? Podejrzane, wytłumacz się.
Na Bartoszewskiego też nic te mendy nie mają. Stawiają "pytania" - nie odpowie, to winien, odpowie, też winien. A wy się przyłączacie do tego plucia.
Kłamstwo obiegnie świat nim prawda założy buty.