Notice: Undefined index: tapatalk_body_hook in /home/klient.dhosting.pl/wipmedia2/forum/Sources/Load.php(2501) : eval()'d code on line 199
  • Strona główna
  • Szukaj
    •  
  • Zaloguj się
    • Nazwa użytkownika: Hasło:
      Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Autor Wątek: [Police] Chcieliście PO, to macie  (Przeczytany 173277 razy)

Offline Wojtek Dudek

• VIP
[Police] Chcieliście PO, to macie
« Odpowiedź #555 dnia: Czerwca 22, 2012, 09:43:12 »
Cytat: "traffic"
to poszukiwanie rycerza bez skazy??

Rozumiem, że mam do czynienia z jednym z tych katolickich rycerzy, którzy skazy cenią sobie bardziej od honoru.

Dowód:
rozumiem, że łącznik "fryzjera" w Policach sam się już ujawnił  ;D  

traffic

• Gość
« Odpowiedź #556 dnia: Czerwca 22, 2012, 10:24:10 »
to jakaś zbiorowa akcja z poszukiwaniami katolickich rycerzy??  ;D mam już 2 kandydatów: speedbax i cooker, ich uczucia religijne zostały obrażone przez "litanię..." obrazili się na użytkowników twittera  :rotfl:

Offline Wojtek Dudek

• VIP
« Odpowiedź #557 dnia: Czerwca 22, 2012, 11:07:52 »
to jakaś zbiorowa akcja z poszukiwaniami katolickich rycerzy??  ;D

Dziwisz się? Ja nie! Bo dzisiaj znaleźć tych prawdziwych, to trzeba mieć wyjątkowe szczęście.

mam już 2 kandydatów: speedbax i cooker, ich uczucia religijne zostały obrażone przez "litanię..."

Spoko! Bez obaw! Moich nie jesteś w stanie obrazić. :)

traffic

• Gość
« Odpowiedź #558 dnia: Czerwca 22, 2012, 11:46:07 »
nie mam zamiaru nikogo obrażać, ale zauważyłem, że jest grupa forumowiczów ostatnio bardzo wyczulonych na moje posty, oni oczywiście są wzorem kultury, tolerancji etc. nikogo nie obrażają, wiedzą co jest śmieszne a co nie... a jak ktoś ma inne zdanie to cytuję:"baran, normalnie beton! masakra" etc. to oczywiście wg. nich nie są zwroty obraźliwe.

a wracjąc do tematu: Jacek Poniedziałek słów kilka o "partii miłości": http://wpolityce.pl/wydarzenia/30948-znany-aktor-do-gronkiewicz-waltz-wywioza-pania-tam-gdzie-pani-miejsce-do-bufetu

Offline DEtonator

• Stara Gwardia
  • Senatorze, Stanisławie, Staszku...
« Odpowiedź #559 dnia: Czerwca 22, 2012, 12:00:07 »
mam już 2 kandydatów: speedbax i cooker, ich uczucia religijne zostały obrażone przez "litanię..." obrazili się na użytkowników twittera :rotfl:

Nie wciskaj ludziom ciemnoty, gdzie ja napisalem, ze te nieudolne proby pisania jakichs glupich "litan" obrazaja moje uczucia religijne? Zalosnym jest dla mnie to, ze ludzie tacy jak Ty, dla ktorych hasla "Bog, Honor, Ojczyzna", (warto tutaj zaznaczyc, ze Bog jest na pierwszym miejscu) sa najwazniejszymi wartosciami, swoim postepowaniem mocno dewaluuja znaczenie tych wielkich slow. Wciaganie wiary do tak prymitywnej i agresywnej polityki w jakikolwiek sposob jest dla mnie mega zalosne, szczegolnie, gdy robia to ludzie mieniacy sie jako katolicy. Dla mnie sa to raczej pseudo-katolicy.

Offline millena

• Gaduła
« Odpowiedź #560 dnia: Czerwca 22, 2012, 12:19:03 »
zauważyłem, że jest grupa forumowiczów ostatnio bardzo wyczulonych na moje posty, oni oczywiście są wzorem kultury, tolerancji etc. nikogo nie obrażają, wiedzą co jest śmieszne a co nie

Czują się obrażeni bo, jak powiedział Napoleon: "Jedynie prawda obraża".
A prawda w zastosowaniu do osobników chorych na lemingozę (przenoszoną za pośrednictwem odchodów dziennikarzy ze szczególnym uwzględnieniem TVN)  wywołuje prawdziwą szok poznawczy i właśnie takie ostre reakcje.

"Zniewolenie jest ceną jaką trzeba płacić za nieznajomość prawdy
lub za brak odwagi w jej głoszeniu."
millena

Offline DEtonator

• Stara Gwardia
« Odpowiedź #561 dnia: Czerwca 22, 2012, 12:23:05 »
Cytat: "millena"
A prawda w zastosowaniu do osobników chorych na lemingozę (przenoszoną za pośrednictwem odchodów dziennikarzy ze szczególnym uwzględnieniem TVN) wywołuje prawdziwą szok poznawczy i właśnie takie ostre reakcje.

Przepraszam bardzo, pani profesor?  :rotfl:

Widze, ze tak. Jesli moge, to poprosze jeszcze o wyjasnienie choroby nazywanej przez niektorych "kaczyzmem". ;)

Offline Kilofownikownia

• VIP
  • Kilo Kilofa
« Odpowiedź #562 dnia: Czerwca 22, 2012, 12:28:29 »
Wy naprawdę macie zbyt wysokie mniemanie o sobie :crazy: Mesjasze narodu się znaleźli i oświeceni w Prawdzie :rotfl: Jeśli żart jest moim zdaniem denny to (co oczywiste) mnie nie śmieszy. Słyszałem masę żartów o was i waszym (oby żył wiecznie) prezesie i były denne. Ale jak rozumiem (o Wielcy Oświeceni i Wolno-Myślący) dla was każdy tekst (dowolnie głupi i nudny) który dotyczy obecnego płemieła jest z automatu szczytem żartu i finezji. I każda akcja w internecie (nawet jak ma 60 "lajków") nagle staje się głosem oburzonego narodu (a przynajmniej jego "wolnej" części). A kto nie z wami ten komunista/lewak/zaślepiony nienawiścią/plujący jadem/etc.

traffic

• Gość
« Odpowiedź #563 dnia: Czerwca 22, 2012, 12:34:19 »
Cytat: "speedbax"
mam już 2 kandydatów: speedbax i cooker, ich uczucia religijne zostały obrażone przez "litanię..." obrazili się na użytkowników twittera :rotfl:

Nie wciskaj ludziom ciemnoty, gdzie ja napisalem, ze te nieudolne proby pisania jakichs glupich "litan" obrazaja moje uczucia religijne? Zalosnym jest dla mnie to, ze ludzie tacy jak Ty, dla ktorych hasla "Bog, Honor, Ojczyzna", (warto tutaj zaznaczyc, ze Bog jest na pierwszym miejscu) sa najwazniejszymi wartosciami, swoim postepowaniem mocno dewaluuja znaczenie tych wielkich slow. Wciaganie wiary do tak prymitywnej i agresywnej polityki w jakikolwiek sposob jest dla mnie mega zalosne, szczegolnie, gdy robia to ludzie mieniacy sie jako katolicy. Dla mnie sa to raczej pseudo-katolicy.

czyli inaczej niż Twój ukochany premier przed księdzem będziesz dalej klękał?? rozumiem, że przytaczanie tutaj ogólnopolskich akcji z twitta albo fejsa jest niemile widziane?? cytaty z szechterówki mogą być??

Offline DEtonator

• Stara Gwardia
« Odpowiedź #564 dnia: Czerwca 22, 2012, 12:37:55 »
Cytat: "Kilofownikownia"
(o Wielcy Oświeceni i Wolno-Myślący)

"Kilof" nie pisz tak, bo zaraz Cie posadza o to, ze robisz z nich masonow. Swoja droga, zobaczcie, jak polityka robi ludziom wode z mozgu. Dlatego chyba juz nigdy nie popre zadnej partii.

czyli inaczej niż Twój ukochany premier przed księdzem będziesz dalej klękał??

Traffic, litosci, prosze Cie....

Offline Kilofownikownia

• VIP
  • Kilo Kilofa
« Odpowiedź #565 dnia: Czerwca 22, 2012, 12:41:51 »
rozumiem, że przytaczanie tutaj ogólnopolskich akcji z twitta albo fejsa jest niemile widziane?? cytaty z szechterówki mogą być??
Spamowanie ctrl+c, ctrl+v jest niemile widziane. A jak coś jest w "internetach" to na ogół jest ogólnokrajowe. Ale jak mocno chcesz to mogę założyć ogólnoświatową akcję na FB dotyczącą waszych "osiągnięć". No i czemu się nie chwalisz (ogólnopolską; a jak!) akcją "Boję sie Budapesztu w Warszawie"? Czy też akcją wysyłania kaczorka na długie wakacje z biletem w jedną stronę?

Offline Wojtek Dudek

• VIP
« Odpowiedź #566 dnia: Czerwca 22, 2012, 12:44:28 »
nie mam zamiaru nikogo obrażać, ale zauważyłem, że (...) a jak ktoś ma inne zdanie to cytuję:"baran, normalnie beton! masakra" etc.

Nie chcę być tu cenzorem moralności, ale człowiek, który nie chce obrażać drugiego człowieka, raczej stroni od bezpodstawnego uciekania się do takich przypisów:
rozumiem, że łącznik "fryzjera" w Policach sam się już ujawnił  ;D  

traffic

• Gość
« Odpowiedź #567 dnia: Czerwca 22, 2012, 12:55:19 »
no tak, mogłem od razu dodać: uwaga dowcip sytuacyjny!

sekator

• Gość
« Odpowiedź #568 dnia: Czerwca 22, 2012, 16:13:24 »
Po raz kolejny proletariacka czujność zwolenników partii miłości zdała egzamin ! Kaczystowski spisek na forum się nie powiódł. Zjednoczone siły postępu, skupione wokół jedynie słusznej partii w Policach i okolicach, zjednoczone w swej miłości do Słońca Europejskich Stadionów gremialnie skoczyły do gardła obywatela traffica, który ośmielił się skrytykować partię władzy swoimi wpisami. Brawo towarzysze ! Tak trzymać. Dzięki takiej postawie wykazujecie swoje internacjonalistyczne poczucie sprawiedliwości społecznej, a jednocześnie zyskujecie pewność, że nigdy nie odwiedzi was seryjny samobójca działający uspokajającono na wszystkich niepokornych, którzy ośmielą się  krytykować partię miłości.
Dzisiaj, kiedy wasz mentalny przywódca jezat, zmożony walką z kaczystowskim nasieniem sekatorem, wyjechał na zasłużone wakacje, to na was spoczywa trudna i odpowiedzialna funkcja obrony czytelników forum, przed siejącymi defetyzm i zwątpienie polskimi nacjonalistami spod znaku Kaczora. Ten egzamin zdaliście celująco. Partia wam tego nie zapomni, podnosząc przez kolejne lata podatki, likwidując ulgi podatkowe, zwiąkszając bezrobocie i wykluczenie społeczne.
Wszystko po to żeby się żyło lepiej. Wszystkim. :shaking2:

Offline Ważniak

• Moderator
  • Weteran
  • Subiektywnie obiektywny
« Odpowiedź #569 dnia: Czerwca 22, 2012, 16:40:29 »
Cytat: "sekator"
gremialnie skoczyły do gardła obywatela traffica, który ośmielił się skrytykować partię władzy swoimi wpisami.
Nikomu nie skoczyłem do gardła. Dałem tylko dwa ostrzeżenie użytkownikowi, który spamował forum, a więc łamał regulamin. Nie obchodziło mnie w tym momencie co pisał (a właściwie wklejał), przyznam ci się w tajemnicy, że nawet nie przeczytałem całości tego co tu skopiował.
Dzisiaj, kiedy wasz mentalny przywódca jezat, zmożony walką z kaczystowskim nasieniem sekatorem, wyjechał na zasłużone wakacje, to na was spoczywa trudna i odpowiedzialna funkcja obrony czytelników forum, przed siejącymi defetyzm i zwątpienie polskimi nacjonalistami spod znaku Kaczora.
Masz człowieku wyobraźnię. Zacznij pisać książki.

Partia wam tego nie zapomni, podnosząc przez kolejne lata podatki, likwidując ulgi podatkowe, zwiąkszając bezrobocie i wykluczenie społeczne.
Jak to? Przecież dzwonił do mnie sam premier i obiecał, że jak uniemożliwię pisanie (wklejanie) postów jednemu z użytkowników, do obniży mi podatki
Wszystko po to żeby się żyło lepiej. Wszystkim.
Dzięki temu, że użytkownik traffic nie będzie przez jakiś czas spamował, baza danych forum nie będzie się tak szybko zapełniała i będzie ono (forum) działało szybciej. By żyło się lepiej. Wszystkim.
Kto kijem walczy, ten wpada w mrowisko.