A niech zamkna. Pani ma tyle pieniedzy ze pani wyzyje. Pani jest osoba ktora najmniej powinna sie bac. Jezeli chodzi o poduszke finansowa
Post Merge: [time]Marca 07, 2026, 22:47:19 [/time]
Do Anna malo sie nachapalas. Wiele wiecej jak robole. Ty sie boisz o zatrudnienie. I tak polecisz jak umyslowy jako ostatnia. A to potrwa conajmniej pare lat. Takze sorki ale nie wierze ze sie boisz. I nie wierze w twoj altruizm.
Post Merge: [time]Marca 07, 2026, 23:02:15 [/time]
A tak wogole prawicowcy to za podwyzki surowcow w tym gazu podziekujcie trumpowi
Ale gamon obrzydliwy co ludziom do kieszni zaglada. Bys sie debilu uczyl to moze tez bys mial zamiast frustracje wylewac na forum, ale jak sie wolalo kamieniami w szkole rzucac i ladowac harnasie to tak sie konczy XD
Post Merge: Marca 08, 2026, 16:08:13
ja tez rozmawiałem ostatnio ze związkami to mnie wyśmiali jak wspomniałem strajk co to ma znaczyć ? może jakiś baron związkowy tutaj anonimowo się wypowie w czym problem ? zakład ma przed sobą jeszcze maksymalnie 10 lat funkcjonowania z roku na rok jest coraz gorzej a wy się boicie strajkować albo pikietować ?
Jak juz wspominalem - baron zwiazkowy jest zajety upychaniem syna na lepszych wydzialach i ma was w dupie xD AB go tak bronila bronila, a niestety prawda sie obronila z czasem