Kozaczenie? Chłop może jest na skraju nerwowym bo być może ma troszkę do emerytury, jest nie pewny roboty, być może co innego. Naskoczył mocno na An_nę bo.... Może ma jakiś powód. Mógł póblicznie tego może nie robić tylko prywatnie napisać. Ty już oceniasz od razu człowieku. Nie znasz gościa sytuacji. Ten temat na tym forum mam nadzieję że wreszcie zniknie, bo tu nic się nie dowiesz. Chyba że artykułów kilka prawnych. Tylko sianie zamentu podejrzewam, że nawet przez samych zz. Pani Annie polecam więcej informacji dawać skoro już ma stronę swoją bo na zz to liczyć możecie tylko po chwilówki.
Post Merge: [time]Sierpnia 17, 2024, 20:03:04 [/time]
Po pierwsze są dla swoich członków
🤔
Aha i my mamy sie zastanowic co chlopem powodowalo, bo moze byl w kiepskim stanie psychicznym, ale on moze sobie rzucac oskarzenia na ludzi (w tym przypadku P. Tarocinska) i nie myslec w jakim stanie psychicznym są...lub będą po tym co napisał?
Gosciu mocno przesadzil, bo rzucanie oskarzen z anonima na publicznym forum bez zadnego podparcia dowodami jest po prostu slabe i krzywdzace. A na dodatek gosciu jest serio niezbyt sprytny i w koncu ktos sie zdecydowal zrobic z tym co trzeba.
Ja rozumiem frustracje, zlosc itd. ale NIE MOŻNA jej przelewac na inne osoby na zasadzie "skoro mi zle, to zrobie tez tak zeby inni mieli zle". I juz nie ma zadnego znaczenia czy to P. Tarocinska, ja, czy Jan z Nerka.