Nie chcę nic mówić ale chyba ktoś głosował na tych ludzi co są w euro parlamencie i na tych którzy są teraz w rządzie. Zachodniopomorskie pokazało jaka partię popiera i jakich posłów popiera. Tak więc nie bardzo wiem skąd to zaskoczenie,że czeka dokręcanie śruby? Zawsze tak było za rządów rudego faszysty. A wy ludziska jesteście tak tempi ,że to przechodzi ludzkie pojęcie. Niech ktoś mi wymieni chociaż trzy rzeczy jakie ten człowiek zrobił dla kraju,co takie powstało w Polsce za rządów Tuska co zyskało nasze województwo za jego rządów? Słucham co ten człowiek nam dał,czym nas uraczył? Inwestorem z kataru ratującym stocznie szczecińską?😂 Podwyższeniem wieku emerytalnego 😂aptopo wieku emerytalnego wy tam się szykujecie że w przyszłym roku pewnie będzie pomysł żeby wrócić do tego co było za jego rządów. Nami rządzą ludzie którzy chcieli zamknąć kopalnie w Turowie,ludzie którzy robią wszystko to co im Unia karze i tak właściwie nie sprzeciwiają się niczemu. Niemcy nam podrzucają tubylców i nikt z tym nic nie robi, bo jest na to przyzwolenie. Na wschodzie dzikusy dzień w dzień atakują polskie służby i nikt z tym nic nie robi. Ten kraj nie funkcjonuje,a rządzący zajmują się właściwie tylko jednym...rozliczaniem poprzedniej władzy. Obywatele i to co się dzieje w kraju to nie ważne,inflacja nie ważna,kolosalne ceny energii nie ważne. Ja już nie raz pisałem ,że jak będzie nowy prezes to możemy zapomnieć o czymkolwiek na długie lata. To samo było w 2010,różnica jest taka,że wtedy życie nie było takie drogie jak jest teraz. Wybraliście do rządzenia ludzi którzy kompletnie nie dbają o interesy polski, o interesy obywateli tylko o swoje. To tyle w temacie...udanego dnia życzę.