Prezes Wardacki jak wiedział , że odejdzie dal każdemu "nagrodę covidowa".
Czy nowy Prezes ? Coś da na start ? Nie wiadomo, wiadomo jedynie że będą zmuszeni podnieść kwotę na start w ZCh.
Wy tak serio? Wardacki jak odchodził to odchodził za rządów tych za których przychodził obecny prezes i to obecna władza miła problem. Teraz władza się zmienia i tą władze która ustępuję będą rozliczać Ci którzy przyjdą czyli Ci na których głosowaliście. Obecnego prezesa który jeszcze jest będzie rozliczał przyszły prezes od rudego i spółki i jak tak zacznie go rozliczać to gwarantuje wam że przypierdoli się o tą nagrodę którą dostaliśmy w momencie w którym jej dostać nie powinniśmy. Tak na ludzki rozum. Jak wy chcecie dostać podwyżkę od gościa którego pozbawiliscie stanowiska? Może mi to ktoś wytłumaczyć bo nie jestem wstanie tego pojąć,na co wy liczyliscie? Oczywiście nie mówię tu i wszystkich bo nie każdy z nas głosował za tym żeby ktoś inny przyszedł na to stanowisko,ale fakty są takie że prezes zrobi wyjazd i będzie nowa miotła,a co przyniesie niwz miotła to się okaże ale raczej nic dobrego nie wróżę. Mam taką propozycję...przestańcie pieprzyć o podwyżkach na nowy rok bo prezesowi nie to teraz s głowie tylko pakowanie się i ogółem sytuacja zakładu ,a nie to czy dać nam podwyżkę.