.Jak można wjeżdżać tirami gdzie jest sypialnia.
Mam okno 4 metry od drogi, którą dziennie przejeżdża grubo ponad setka załadowanych zestawów popularnie zwanych tirami i żyję.
Biedronka wynajmując pomieszczenia jako załącznik do umowy dostała Regulamin Porządku Domowego Wspólnoty Mieszkaniowej "Przyjazny Dom", który zaakceptowała i zobowiązała się go przestrzegać,
ale jak wiemy Biedronka jest słynna z nieprzestrzegania umów szczególnie pracowniczych.
Co ma jedno, z drugim wspólnego?
To fakt, dziś żeby móc dalej spać musiałam wstać i szczelnie zamknąć okna, bo tirek stał pod moimi oknami.
Chcesz się zamienić na kilka dni? Na pewno przestanie ci wówczas przeszkadzać kilka ciężarówek w ciągu dnia :devil:
Do wszystkiego da się przyzwyczaić, ja nawet nie zwracam uwagi na to, jak kolejny zestaw przejeżdża po zapadniętej studzience, przez co cała naczepa wyładowana źle zabezpieczonymi butlami z gazem :devil: się telepie, a butle obijając się o siebie wydają wspaniały metaliczny koncert. Wam natomiast przeszkadza, że dwie ciężarówki rano podjeżdżają pod sklep by wyładować towar, po który za kilka godzin do tegoż sklepu pójdziecie. Ciekawe jakie komentarze można od was usłyszeć, gdy w sklepie, w którym robicie zakupy (niezależnie od tego, czy w biedronce, czy nie) czegoś brakuje,a co teoretycznie powinno być.