Wiesz Speedbax, jakos dziwnie mi się czyta Twoje nieco zbyt chyba czepliwe ocenianie wszystkiego..? Przecież nikt nie jest doskonały, i nie można oczekiwać od ludzi którzy maja jakąś swoją wizję i inicjatywę by odrazu mieli ideał , po testach , z homologacją i moze jeszcze po serii prezentacji dla medii, po próbach drogowych i torowych....
Tak jak napomknąłem- ważna jest inicjatywa i sam fakt, że tak daleko zaszli, bo zaszli...Sam masz doskonale ( jak mi się wydaje , sądząc z Twoich dotychczasowych wypowiedzi w tematach zwiazanych z motoryzacją) rozeznanie i pewną wiedzę...zatem podejdż do tego z optymistyczną aprobatą.Jakakolwiek próba stworzenia w naszym kraju , samodzielnie i oddolnie pojazdu samochodowego -od podstaw jest drogą przez mękę/ plus wymaga naprawdę poteznego zaplecza ( technicznego, logistycznego i projektowego) , programy komputerowe tego nie zrobią / a w tym zakresie w którym są pomocne - to właśnie skutkują np podobieństwami do innych konstrukcji-czemu? to nie muszę chyba pisać.-naturalna kolej rzeczy/.
Nie dotykam celowo tematu kasy, bo to inna bajka zupełnie.To że nie mają jeszcze doświadczenia w promocji swojego pojazdu / nawet w prezentowanej opcji../to kolejna sprawa i tu zaliczją wpadki , ale nikt nie jest doskonały...
Jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości , jak trudna jest to praca ; takie stworzenie od podstaw nowego samochodu ; to spróbuj :google: np dotrzeć do informacji nt postawania -odtwarzania modelu Syreny Sport- tamta historia obrazuje i mentalne , i czasowe, i techniczne trudnosci i ogrom prac plus zaangazowanie sztabu ludzi ( bardzo często wolontariuszy).
Zatem; może wiecej aprobaty - bo krytykować każdy z Nas potrafi ( sam to miewam we krwi i na języku..bardzo często ) ; ale spostrzegajmy pozytywy pewnych inicjatyw...
Pozdrawiam :compress: