Nie mogłem dłużej milczeć i postanowiłem napisać. To co tutaj się wyprawia to jawny skandal. Nie orientuję się za bardzo kto "rządzi" tym forum i czyją jest on własnością. Pytam się więc grzecznie kto jest waszym zwierzchnikiem i do kogo mógłbym napisać zażalenie w sprawie podłego, niesprawiedliwego traktowania które zależne jest od widzimisię administracji. Czy jesteście może ciałem nie do ruszenia i zalążek władzy jaką daje internet, przynajmniej częściowo zaspokaja wasze dzikie, niepohamowane żądze?
W kwestii formalnej: Właścicielem serwera i domeny na którym jest umiejscowione forum jest firma WIPMEDIA Hałgas Mariusz. Jeśli chodzi o skargi i zażalenia jest do tego odpowiednie miejsce na forum. Można również napisać do mnie emaila mariusz@police.info.pl ale ostrzegam na anonimy nie reaguję.
Już miałem wcześniej odpisać. Dążycie panowie agenci do czegoś, ok - ale miejcie odwagę działać nie jako anonimy. Wiele osób tu piszących, mimo że używają nicków są znane z imienia i nazwiska. W waszym przypadku nawalacie śnieżkami gdzieś zza górki i dziwicie się że nikt was nie traktuje poważnie. Bo jak traktować takich osobników jak wy. Obecnie jesteście ciągiem cyfr w systemie zerojedynkowym - a nie konkretnymi partnerami do rozmów.
Każde forum ma adminów, moderatorów i użytkowników, każde też forum ma swój regulamin, zasady itd. Jedna administracja pozwala na więcej inna na mniej. Każdy może być adminem i ustalać własne zasady. Tutaj są takie zasady. Można się z nimi nie zgadzać ale należy uszanować. Zawsze można pozbierać swoje zabawki i przenieść się na inne podwórko.
To tyle
Mariusz Hałgas