Ja sie najezdzilam po lecznicach w Szczecinie i okolicach, z moja schorowana suczka i naszymi amstaffami.Moje spostrzezenia sa takie:
- dr. Lemanski z lecznicy na Wojska Polskiego, to bardzo dobry specjalista. Ma ogromne doswiadzcenie i wiedze. Uchodzi za jednego z najlepszych specjalistow od badan USG w Szczecinie
- dr. Zawodny ma niesamowita intuicje poparta doswiadczeniem i duza wiedza. Ma tez ogromne serce do zwierzat ale potrafi byc opryskliwy do ludzi
Nie lubie jego lecznicy z jednego powodu - lubie znac diagnoze i wiedziec na co i czym jest leczone moje zwierzatko, a dr. Zawodny czasem nie potrafi okreslic tego dokladnie. Dodatkowo nie powie wprost, ze nie jest pewien diagnozy
- lecznice na Parkowej polecam, bo maja swietnych specjalistow i zapecze (mozna na miekscu zrobic badanie moczu, wymazy z ucha itp). Trzeba jedynie nie dac sie naciagnac mlodemu lekarzow na zbedne wydatki, bo potrafi czasem wciskac niepotrzebne specyfiki i to wcale nie za tanie. Moge powiedziec, ze pracuja tam specjalisci pelna geba
Na koniec pozwole sobie polecic jeszcze jedna lecznice, gdzie udalo mi sie wyleczyc moja suczke z problemow skornych. Jest to gabinet na Mierzynie, prowadzony przez malzenstwo Brzeskich. Pan Marcin pracowal swojego czasu w schronisku, wiec mial stycznosc z przeroznymi chorobami i metodami ich leczenia. Ma ogromne doswiadczenie w sterylizacjach i kastracjach. Ich diagnozy sa trafne, ceny wizyt i badan niewysokie. Jedyny minus, to coraz dluzsze kolejki pacjentow i spory kawalek drogi od Polic.