A ja Ci napisze tak. Nowym burmistrzem będzie stary. I jak już nim zostanie nakłonię go, aby zajął się publikującymi bezpodstawne paszkwile na tym forum. Jak mi Pan Bóg miły.
I poproszę o wpisanie mi do obowiązków służbowych: znalezienie konkretnych osób szkalujących dobre imię władz gminnych. Myślę, że wpis i uprawnienia otrzymam (to sprawa promocji gminy). I myślę, że szkalujących znajdę. Nawet myślę, że na pewno. A wtedy ...
Pisane do sosny, nie do Ciebie B.
Nie przesadzaj tu toczy się tylko dyskusja na temat strony sekrety władzy, władza powinna być chociaż trochę przejrzysta, a niestety nie podanie takiej bzdurki jak termin wykorzystanego urlopu to nieco dziwne
Yak jest jeszcze tydzień za gminne pieniądze załóżcie
www.sekretywladzy-stop.pl póki domena wolna
aha: jako mieszkaniec gminy nie życzę sobie aby ktokolwiek dostawał wypłatę za ściganie szkalujących gminę! już nie można uporać się z promocjami gminy, które z kieszeni mieszkańców najczęściej promują polityków!
to teraz na Diakuna na pewno nie zagłosuję, takie podejście to kompromitacja, dlaczego nie będziesz tropił szkalujących społecznie, jak Ci ambicja tak podpowiada?
Co do faktur za usługi hotelowe to są podobne (i na spore sumy) - może usług wcale nie było?