Notice: Undefined index: tapatalk_body_hook in /home/klient.dhosting.pl/wipmedia2/forum/Sources/Load.php(2501) : eval()'d code on line 199
  • Strona główna
  • Szukaj
    •  
  • Zaloguj się
    • Nazwa użytkownika: Hasło:
      Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Autor Wątek: [Police] 29-letnia doktorantka kandydatką PSL na burmistrza  (Przeczytany 74259 razy)

Offline DEtonator

• Stara Gwardia
  • Senatorze, Stanisławie, Staszku...
[Police] 29-letnia doktorantka kandydatką PSL na burmistrza
« Odpowiedź #135 dnia: Listopada 22, 2010, 20:52:14 »
Cytat: "grzegorz.ufniarz"
Na pocieszenie dodam, że absolutnie przewidywana.

A tutaj powiało pychą i zarozumialstwem.

Offline TrzebieżCITY

• VIP
« Odpowiedź #136 dnia: Listopada 22, 2010, 21:14:45 »
Zapomniał wół, że cielęciem był...Mnie przerażają karierowicze typu Kardziejonek ze słowiańskim imieniem Andreas i inne Pachisy...Co najlepsze do sejmiku dostał się Tałasiewicz!Pamiętacie jakie przewały robił ze stocznią?Ile kasy wyprowadził!Ludzie krótką mają pamięć...
Oddaj cząstkę siebie innym...To nie boli,a może uratować komuś życie...DKMS przeciwko białaczce... Paweł, żeby było prościej...

Offline grzegorz.ufniarz

• Weteran
    • http://www.grzegorzufniarz.pl
« Odpowiedź #137 dnia: Listopada 22, 2010, 21:15:57 »
Jak Ci zawiało- Twoja sprawa. Mnie tez różnie zawiewało gdy opowiadłes o mnie wierszyki trzy dni temu ale zostawiłem to bez komentarza.

Ja od dnia ogłoszenia chęci startu przez Panią Łapin, otwarcie głosiłem, że to przegrana sprawa.

Grzegorz Ufniarz

Offline DEtonator

• Stara Gwardia
« Odpowiedź #138 dnia: Listopada 22, 2010, 21:29:43 »
Mnie tez różnie zawiewało gdy opowiadłes o mnie wierszyki trzy dni temu ale zostawiłem to bez komentarza.

A szkoda, bo czasami warto porozmawiać, szczególnie przed wyborami.

Ja od dnia ogłoszenia chęci startu przez Panią Łapin, otwarcie głosiłem, że to przegrana sprawa.

To jednak nie usprawiedliwia braku szacunku do przeciwnika politycznego, który przegrał - kim by nie był.

Pozdrawiam jednak Pani ekipę, z która spotykałem się na nocnych akcjach plakatowych. Bardzo fajni i zaangażowani ludzie.

Warto tutaj również wspomnieć o autobusach, które w niedzielę zakłóciły ciszę wyborczą i pozdrowić kierowców oraz dyspozytora.

Offline MrW

• Gaduła
« Odpowiedź #139 dnia: Listopada 22, 2010, 21:30:18 »

A może Panie Grzegorzu- wcale nie tak przegrana?
Jeśli spoglądamy tu i teraz- to ok.
Ale jakbyśmy bardziej w przyszłość spojrzeli?
Np. na rok 2011?

Poza tym- gratuluję Panie Grzegorzu:) i pozdrawiam

Offline Denver

• Administrator
  • VIP
  • ostatni dinozaur
« Odpowiedź #140 dnia: Listopada 22, 2010, 21:40:09 »
Cytat: "MrW"

A może Panie Grzegorzu- wcale nie tak przegrana?
Jeśli spoglądamy tu i teraz- to ok.
Ale jakbyśmy bardziej w przyszłość spojrzeli?
Np. na rok 2011?

Poza tym- gratuluję Panie Grzegorzu:) i pozdrawiam

Te kilkanaście głosów na Panią Łapin w każdym obwodzie? No czasem trafiło się kilkadziesiąt. To żadne zaplecze. Pytanie, czy polickie struktury PSL przetrwają kolejne cztery lata, czy będą przez ten czas pracować u podstaw, czy też znikną "wytrysną" ponownie miesiąc przed wyborami.

Offline grzegorz.ufniarz

• Weteran
« Odpowiedź #141 dnia: Listopada 22, 2010, 21:50:47 »
Cytat: "speedbax"
A szkoda, bo czasami warto porozmawiać, szczególnie przed wyborami.

Nie było takiej mozliwości. Wcześniej głosno i oficjalnie powiedziałem, ze do zakończenia ciszy wyborczej więcej się nie wypowiadam na forum. Mimo dużej chęci odpowiedzenia na tamta zaczepke, postanowiłem że pozostanę konsekwentny.

Co do autobusów w niedzielę. Nie znam takiego przypadku. Jeżeli taki był, można było zgłosić na policję.
W niedziele próbowałem zrekompensować swojej rodzinie ciągłe nieobecności w czasie kampanii i nie zajmowałem się autobusami.

Jeżeli odebrałeś mój komentarz jako zachowanie niegrzeczne, trudno. Nie miałem takich intencji.

Panie Mariuszu - dziękuję:)
Ale nie zgodzę się, że to łapanie przyczółków na nastepne wybory. Akcja startu PSL wyglądała jak pospolite ruszenie, a nie zaplanowana i obmyslona. W każdym razie ja bym cos takiego zrobił zupełnie inaczej.

Pozdrawiam  obu Panów
Grzegorz Ufniarz

Offline babadraba

• Rozpisuje się
« Odpowiedź #142 dnia: Listopada 22, 2010, 21:55:27 »
Cytuj (zaznaczone)
Co do autobusów w niedzielę. Nie znam takiego przypadku. Jeżeli taki był, można było zgłosić na policję.

Co do autobusów w niedzielę. Nie znam takiego przypadku.

Jeździły w weekend, jeździły i dzisiaj. To tajemnica poliszynela ;)
"Nie usną snem sprawiedliwych
Ukołysani legendą
I z mogił powstaną - żywi,
I oni sądzić nas będą"

Offline DEtonator

• Stara Gwardia
« Odpowiedź #143 dnia: Listopada 22, 2010, 22:03:33 »
W niedziele próbowałem zrekompensować swojej rodzinie ciągłe nieobecności w czasie kampanii i nie zajmowałem się autobusami.

Sprawa była zgłoszona policji:

http://www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20101121/NWYBORY01/706901670

Rodzina jest najważniejsza i należy o nią dbać, z tym zgadzam się w 100%, masz rację, nie musiałeś zajmować się autobusami, ale od tego masz ludzi, jednak odpowiedzialność za takie numery spoczywa na Tobie.  :wink:

Również pozdrawiam.

Offline MrW

• Gaduła
« Odpowiedź #144 dnia: Listopada 23, 2010, 00:31:10 »
Ale nie zgodzę się, że to łapanie przyczółków na nastepne wybory. Akcja startu PSL wyglądała jak pospolite ruszenie, a nie zaplanowana i obmyslona. W każdym razie ja bym cos takiego zrobił zupełnie inaczej.

Pożyjemy - zobaczymy:)
Co do pozpolitego ruszenia... mam nieodparte wrażenie, iz PO powstała również niejako w ramach pospolitego ruszenia, po świetnych wynikach w wyborach prezydenckich Pana Olechowskiego.
A może się mylę?
Pozdrawiam

Agnieszka Łapin

• Gość
« Odpowiedź #145 dnia: Listopada 24, 2010, 14:36:40 »
Cytat: "babadraba"
Klęska p. Agnieszko.

Pozdrawiam jednak Pani ekipę, z która spotykałem się na nocnych akcjach plakatowych. Bardzo fajni i zaangażowani ludzie.

Moim zdaniem nie była to klęska. Nasza kampania trwała tylko niecałe 2 tygodnie, ponieważ wszystkie nasze materiały wyborcze płacone były z własnych pieniędzy. Teraz należy wyciągnąć wnioski, gdzie popełniło się błędy i do pracy ruszyć jeszcze z większym zapałem aby zapracować sobie za 4 lata na policzan głosy. Ja osobiście teraz skupiam się na obronie pracy doktorskiej, która odbędzie się w pierwszych dniach stycznia oraz wybraniu odpowiedniego stanowiska pracy: zastanawiam się cały czas nad karierą naukową, ale ona chyba przepadnie, ponieważ jest to praca dla singla i nie polecam robić tego w zapyziałej Polsce - zagranica proponuje szybszą karierę naukową - profesor w 10 lat a nie jak w Polsce 30. Kontrakty zagraniczne do przedsiębiorstw (Zjednoczone Emiraty Arabskie lub Chiny - Pekin - manager projektów) - bardzo dobre propozycje ale krótkofalowe. Napewno wiem jedno nie zrezygnują z pracy na rzecz społeczeństwa. Jeden ludzki uśmiech daje więcej radości niż praca w prestiżowej firmie. Serdeczne gratulacje składam wszystkim wygranym a przegranym mówię: NIE PODDAWAJCIE SIĘ I WALCZCIE DALEJ!

Pozdrawiam

Z poważaniem Agnieszka Łapin

Offline Wykidajło

• Weteran
    • http://www.naszepolice.pl
« Odpowiedź #146 dnia: Listopada 24, 2010, 14:42:30 »
Cytat: "Agnieszka Łapin"
Cytat: "babadraba"
Klęska p. Agnieszko.

A nauki wyciągnięte?
Mnie najbardziej ubawiło spotkanie z mediami, na które media zapraszano za pośrednictwem forum  :rotfl:
Kłamstwo obiegnie świat nim prawda założy buty.

Offline grzegorz.ufniarz

• Weteran
« Odpowiedź #147 dnia: Listopada 24, 2010, 17:10:01 »
Cytat: "MrW"

Pożyjemy - zobaczymy:)
Co do pozpolitego ruszenia... mam nieodparte wrażenie, iz PO powstała również niejako w ramach pospolitego ruszenia, po świetnych wynikach w wyborach prezydenckich Pana Olechowskiego.
A może się mylę?
Pozdrawiam

Panie Mariuszu Drogi
Znaj proporcje mociumpanie

PO tworzyli zawodowi politycy w konkretnych okolicznościach politycznych i w jednej chwili mieli już zaplecze organizacyjne "biorąc" je z UW, SKL i Młodych Demokratów.

Mówiąc pospolite ruszenie miałem na mysli akcję policką PSL. Waldemar Pawlak wymyślił sobie patent na zaistnienie w duzych miastach poprzez desygnowanie na kandydatów na wójtów, burmistrzów i prezydentów młodych i urodziwych pań. Patent w Policach został zrealizowany przez całkiem energiczną i zaangazowaną grupę stosunkowo młodych ludzi. Ale chyba Pan nie zaprzeczy, ze to była jedna wielka wydmuszka - bez zaplecza, bez programu, bez doświadczenia, bez atutów.
Oceniam to z technicznego punktu widzenia. Broń Boże nie mam na celu obrrazić kogokolwiek.
Projekt był ambitny i ciekawy ale policzanie nie dali sie nabrać. Być może zabrakło kogoś z doświadczenie, kto wie jak robic kampanie wyborcze...?

Pani Agnieszko zapewniam Panią, że wszyscy prowadzili te kampanię za własne pieniądze i mieli bardzo podobne warunki do jej prowadzenia.

Pozdrawiam
Grzegorz Ufniarz

Offline ak

• VIP
« Odpowiedź #148 dnia: Listopada 24, 2010, 18:28:20 »
Cytat: "Agnieszka Łapin"
w zapyziałej Polsce - zagranica proponuje szybszą karierę naukową

Z poważaniem Agnieszka Łapin

Życzę powodzenia.
<*)))))>{

Offline Nataleczka

• Gaduła
« Odpowiedź #149 dnia: Listopada 24, 2010, 18:40:51 »
A ja Pani Agnieszko liczę , że uda się odbudować partie PSL na teranie miasta Polic. Jestem chętna do działania z tak sympatycznymi ludźmi. Również życzę powodzenia !
Bo wolność krzyżami się mierzy,
Historia ten jeden ma błąd!!!
   Ja mówię Hifi Wy mówicie Banda !