Notice: Undefined index: tapatalk_body_hook in /home/klient.dhosting.pl/wipmedia2/forum/Sources/Load.php(2501) : eval()'d code on line 199
  • Strona główna
  • Szukaj
    •  
  • Zaloguj się
    • Nazwa użytkownika: Hasło:
      Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Autor Wątek: [Ogólne] Rząd dresiarzy pozdrawia swój elektorat.  (Przeczytany 45565 razy)

Offline gzzz

• Gaduła
[Ogólne] Rząd dresiarzy pozdrawia swój elektorat.
« Odpowiedź #60 dnia: Października 30, 2010, 22:36:09 »
Cytat: "sekator"
Cytat: "Mamabije"
Ty pewnie też jesteś 100% katolik?:p

Tiaa, co niedzielę zbieram na tacę.  :rotfl:

Cytat: "TrzebieżCITY"
Sekator,przyznaj, że Kaczyński stracił kontakt z rzeczywistością

Niestety nie przyznam. Chociaż rozumiem, że w dzisiejszych czasach człowiek uczciwy, nie skorumpowany, bez wielkiego majątku a na dodatek patriota, może być uważany za wariata. Takie czasy, gdzie tylko złodziej i polittyczna k...u są oznaką ,,normalności".
pozdrawiam sekator

Sekator, nie wiem czy zauwazyles ale wiekszosc krytycznych wypowiedzi, na temat Jaroslawa Kaczynskiego nie wspomina nic o o cechach ktore wymieniles.

Dodam jeszcze ze sformulowania typu "zlodziej" ktorego uzywasz jest obrazajace i calkowicie nieuzasadnione, moge sie domyslic ze piszesz to o politycznych przeciwnikach czyli o Donaldzie Tusku na przyklad, chcialem Cie uswiadomic ze uzywajac Twojego rozumowania Donald Tusk i Jaroslaw Kaczynski to zlodzieje i ...  zupelnie nic ich nie rozni.
Ktorys ma jakis wyrok? Nie, wiec zlodziejami nie sa.

Faktycznie chcialbym aby premier nie walczyl z dopalaczami kosztem faktycznych reform, chcialbym aby prezes najwiekszej partii opozycyjnej byl jednak czlowiekiem ktory zajmuje sie konstruktywna krytka rzadu. Niestety obie partie zajmuja sie soba i innymi pierdolami.

Ale latwiej jest rzucic "zlodzieje, polityczne kurwy i inne epitety" bo otowrzyc podrecznik ekonomii i poedukowac sie jest trudniej poza tym jak rozmowa o inflacji moze byc interesujaca.

Nie chce aby ktos tutaj odbieral mnie za obronce rzadu, bo nim nie jestem, ale kategorycznie odrzucam opozycje w tej postaci. Poniewaz uwazam ze hasla ktore lasnuje nie maja nic wspolnego z przyszloscia naszego kraju.

Jako Polak uwazam, ze stwierdzenie P Kaczynskiego na temat podawania reki prezydentowi wybranemu w wyborach to oznaka postawy calkowicie niepatriotycznej.

Mamabije

• Gość
« Odpowiedź #61 dnia: Października 31, 2010, 01:09:49 »
Może opozycja sama w sobie nie byłaby zła, gdyby nie jej "boss". Pracuję w firmie, zatrudniającej ponad 200 osób i słyszę nieraz komentarze na temat Kaczyńskiego (nie PiS jako partii a tylko ich prezesa). Słowo "idiota" jest najdelikatniejszym z używanych. A przecież to mówią wyborcy, którzy będą głosować w najbliższych wyborach. Czy jednak nie maja racji ci, którzy mówią o szkodliwym dla PiS działaniu Kaczyńskiego? Czy trzeba być aż tak zajadłym obrońcą (sekator, millena, dnfan) praktycznie skończonego jako poważny polityk człowieka? Czy nie lepiej, zamiast się upierać, posluchać zwykłych ludzi?

Zdanowicz.J

• Gość
« Odpowiedź #62 dnia: Października 31, 2010, 03:54:12 »
Cytat: "Kuba"
Zdanowicz.J, powiedz mi, co Twój post wnosi do tematu. Jeśli z sensem tego nie wytłumaczysz poleci on w kosmos.

To musiałbyś połowę postów z forum do kosza wrzucić :)

Offline TrzebieżCITY

• VIP
« Odpowiedź #63 dnia: Października 31, 2010, 09:45:09 »
Mamabije masz rację.PIS jest potrzebny na scenie politycznej i śmiem twierdzić,że gdyby nie Kaczyński więcej ludzi by głosowało na Prawo i Sprawidliwość.Jest tam wielu wartościowych ludzi,tu nie ma dwóch zdań,ale ich boss przechodzi sam siebie ostatnimi czasy.Ostatnie wybory to było raczej głosowanie przeciw PISowi niż za PO...Nikt nie twierdzi że PO jest idealne bo duuuuuuuuuuuuuuuuuużo im brakuje,ale na miły Bóg ta zajadłość PAna Kaczyńskiego jest porażająca.Pozdrawiam
Oddaj cząstkę siebie innym...To nie boli,a może uratować komuś życie...DKMS przeciwko białaczce... Paweł, żeby było prościej...

Offline DEtonator

• Stara Gwardia
  • Senatorze, Stanisławie, Staszku...
« Odpowiedź #64 dnia: Października 31, 2010, 09:52:27 »
że gdyby nie Kaczyński więcej ludzi by głosowało na Prawo i Sprawidliwość.Jest tam wielu wartościowych ludzi,tu nie ma dwóch zdań,ale ich boss przechodzi sam siebie ostatnimi czasy.

Jarek zrobił z PiS-u przedszkole, wszystkich, którzy mu podpadli rozstawił po kątach. To są bardzo smutne fakty, będące jasnym potwierdzeniem tego, że nawet oddani, sumienni ludzie prezesa zostaną zawieszeni, jak coś wyjdzie nie tak. I najlepsze jest to, że ci ludzie na większość porażek nie mieli żadnego wpływu.

sekator

• Gość
« Odpowiedź #65 dnia: Października 31, 2010, 10:29:57 »
TVN podał właśnie,  że przyczyną ostatniej epidemii cholery  na Haiti jest Jarosław Kaczyński. Cała postępowa ludność świata, oburzona takim zbrodniczym działaniem znanego kaczysty i warchoła, potępiłą zbrodniczą działalność Kaczora i zaapelowała o przykładne ukaranie winnego.
A świstak.... :rotfl:

Offline lukasz_s

• VIP
« Odpowiedź #66 dnia: Października 31, 2010, 11:46:56 »
Nie wiem śmiać się czy płakać. I po co ten ostatni komentarz?
A myślałem że jesteś dojrzałym facetem, sekatorze, a tu taka niespodzianka- obrażony dzieciak!
SPZP "Skarb"

Mamabije

• Gość
« Odpowiedź #67 dnia: Października 31, 2010, 15:01:44 »
Sekator właśnie pokazał kaczą klasę. Zachował się dokładnie tak, jak jego idol: strzelił focha.
Coraz bardziej skłaniam się ku żartobliwemu komentarzowi mojego znajomego, który powiedział, że swoim fanom Kaczyński zafundował pranie mózgów.

sekator

• Gość
« Odpowiedź #68 dnia: Października 31, 2010, 16:05:01 »
Cytat: "lukasz_s"
I po co ten ostatni komentarz

Po to żeby pokazać, że obwinianie Kaczyńskiegi za całe zło tego świata jest po prostu śmieszne.

Mamabije

• Gość
« Odpowiedź #69 dnia: Października 31, 2010, 19:00:53 »
A ktoś obwinia Kaczyńskiego o całe zło? Czy też raczej krytykuje jego zachowanie, "nadmuchane" ego i szkodzenie partii? To chyba różnica. O całe zło to Ty, sekator, z pomocą paru wymienionych wcześniej przeze mnie osób, obwiniacie Tuska, Komorowskiego i PO.

Zgadzam się , TrzebieżCITY, ja sama w wyborach głosowałam przeciwko PiS. Nie dałam się nabrać na gładkie słówka prezesika, i miałam rację, dzień po przegranej pokazał prawdziwą twarz. I pokazuje ją do dziś, za co właściwie jestem mu wdzięczna bo teraz wszystko co bedzie mówił przed wyborami samorządowymi i parlamentarnymi będzie dla mnie - że się tak wyrażę - kłamstwem wyborczym.
Pozdrawiam.

Offline TrzebieżCITY

• VIP
« Odpowiedź #70 dnia: Października 31, 2010, 19:03:58 »
Sekator nie bądź złośliwy.Stosunek ludzi do PISu to tylko i wyłącznie wina Kaczyńskiego, który po przegranych wyborach zdecydowanie zmienił front i za przegraną obwinił ładne buzie od PR w swojej partii.Dla mnie to obraza ludzi, którzy zrobili mu kawał dobrej roboty.Złej baletnicy to i rąbek u spódnicy przeszkadza.Brak u tego człowieka jakiejkolwiek pokory...Wyborcy podsumują sparawiedliwe za rok jednych jak i drugich.Czyżby znamienne było losowanie numerów list wyborczych, w któych nr 1 wylosowało SLD?Czas pokaże...Z reguły na takich utarczkach zawsze korzysta ten trzeci...Pozdrawiam
Oddaj cząstkę siebie innym...To nie boli,a może uratować komuś życie...DKMS przeciwko białaczce... Paweł, żeby było prościej...

bies

• Gość
« Odpowiedź #71 dnia: Listopada 01, 2010, 09:12:00 »
Cytat: "sekator"
Pozwolisz, że nie będę dalej prowadził tej dyskusji na poziomie niejakiego jezata, chociażby po to żeby admin nie dał nam kopa w kosmos, za co nawet nie miałbym do niego pretensji. Ponadto jako pierwszy postanowiłem ustąpić, żeby pokazać Ci, że konflikt nie leży w naturze zwolenników PiSu jak indoktrynuje GW i TVN

alez egzaltacja obywatelu sekator naprawde nie widze potrzeby zebys sie chowal po ciemnych katach ....  zdecydowanie tez nie widze w moich wypowiedziach podstaw do usuniecia czy tez dania mi kopa w kosmos no chyba ze ty nie potrafiac znalezc rzeczowo-sensownych argumentow do rozmowy zamierzasz pojechac jaroslawem i do polemiki wlaczyc opluwanie,obrazanie i inne w sumie malo przynoszace chluby czlowiekowi zachowania

hmmmm

konflikt nie lezy w naturze zwollenikow pisu powiadasz a to ci ciekawe
nie dalej jak wcoraj pokazywali sondaz w ktorym stalo pytanie ktora z partii polskich twoim zdaniem uzywa jezyka agresji
widzial ty te wyniki obywatelu???
oczywiscie zaraz uslyszymy ze przeciez zapewne to indoktrynacja gazety tvn i zapewne nawet samej instytucji badajacej

sekator

• Gość
« Odpowiedź #72 dnia: Listopada 04, 2010, 10:45:13 »
Wracając do tematu. Oto kolejna grupa społeczna,która postawiła zdecydowanie na rządy PO i Donalda Tuska, jako na partię z założenia liberalną, mającą wspierać rozwój prywatnych firm, gwarantującą wsparcie dla biznesu, likwidowanie barier administracyjnych etc. Jak wygląda to faktycznie po trzech latach rządów platformy, o tym poniżej :

http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,8609245,Biznes_w_Polsce__Nie__dziekuje.html

Artykuł z dzisiejszej GW, aby nikt nie zarzucił mi, że cytuję stronnicze media.
pozdrawiam sekator

dnfan1

• Gość
« Odpowiedź #73 dnia: Listopada 04, 2010, 11:44:16 »
Cytat: "Mamabije"
Może opozycja sama w sobie nie byłaby zła, gdyby nie jej "boss". Pracuję w firmie, zatrudniającej ponad 200 osób i słyszę nieraz komentarze na temat Kaczyńskiego (nie PiS jako partii a tylko ich prezesa). Słowo "idiota" jest najdelikatniejszym z używanych. A przecież to mówią wyborcy, którzy będą głosować w najbliższych wyborach. Czy jednak nie maja racji ci, którzy mówią o szkodliwym dla PiS działaniu Kaczyńskiego? Czy trzeba być aż tak zajadłym obrońcą (sekator, millena, dnfan) praktycznie skończonego jako poważny polityk człowieka? Czy nie lepiej, zamiast się upierać, posluchać zwykłych ludzi?

na razie bezrobocie rośnie, Polska przegrywa z UE w sprawie kreatywnej księgowości Tuska, ZCH Police dzięki specom z PO (Winiarski, Pawlak i pampersy od Nitrasa) jest na krawędzi ale oczywiście J. K. to idiota, inni są wybitnymi mężami stanu, jak kogoś obrażają to są zabawni i inteligentni, jak kłamią to w wyższym celu, jak kradną to dlatego, że tak trzeba... oczywiście jeden program Tuska zadziałał: jest praca dla wracających z zagranicy  ;D Maja Rostowska znalazła pracę w MSZ  :rotfl: ...

DarekMirror

• Gość
« Odpowiedź #74 dnia: Listopada 04, 2010, 12:37:40 »
Stosunek ludzi do PISu to tylko i wyłącznie wina Kaczyńskiego

Myślisz że masz tutaj do czynienia z" ćwierć-inteligentami"? którzy potraktują Twoją argumentacje na serio,grubo się mylisz.Nie masz tutaj do czynienia tylko z konsumentami mainstreamowych mediów,ludzie sięgają coraz częściej do niezależnych mediów. ;D