Ty pewnie też jesteś 100% katolik?:p
Tiaa, co niedzielę zbieram na tacę. :rotfl:
Sekator,przyznaj, że Kaczyński stracił kontakt z rzeczywistością
Niestety nie przyznam. Chociaż rozumiem, że w dzisiejszych czasach człowiek uczciwy, nie skorumpowany, bez wielkiego majątku a na dodatek patriota, może być uważany za wariata. Takie czasy, gdzie tylko złodziej i polittyczna k...u są oznaką ,,normalności".
pozdrawiam sekator
Sekator, nie wiem czy zauwazyles ale wiekszosc krytycznych wypowiedzi, na temat Jaroslawa Kaczynskiego nie wspomina nic o o cechach ktore wymieniles.
Dodam jeszcze ze sformulowania typu "zlodziej" ktorego uzywasz jest obrazajace i calkowicie nieuzasadnione, moge sie domyslic ze piszesz to o politycznych przeciwnikach czyli o Donaldzie Tusku na przyklad, chcialem Cie uswiadomic ze uzywajac Twojego rozumowania Donald Tusk i Jaroslaw Kaczynski to zlodzieje i ... zupelnie nic ich nie rozni.
Ktorys ma jakis wyrok? Nie, wiec zlodziejami nie sa.
Faktycznie chcialbym aby premier nie walczyl z dopalaczami kosztem faktycznych reform, chcialbym aby prezes najwiekszej partii opozycyjnej byl jednak czlowiekiem ktory zajmuje sie konstruktywna krytka rzadu. Niestety obie partie zajmuja sie soba i innymi pierdolami.
Ale latwiej jest rzucic "zlodzieje, polityczne kurwy i inne epitety" bo otowrzyc podrecznik ekonomii i poedukowac sie jest trudniej poza tym jak rozmowa o inflacji moze byc interesujaca.
Nie chce aby ktos tutaj odbieral mnie za obronce rzadu, bo nim nie jestem, ale kategorycznie odrzucam opozycje w tej postaci. Poniewaz uwazam ze hasla ktore lasnuje nie maja nic wspolnego z przyszloscia naszego kraju.
Jako Polak uwazam, ze stwierdzenie P Kaczynskiego na temat podawania reki prezydentowi wybranemu w wyborach to oznaka postawy calkowicie niepatriotycznej.