Zdanowicz! Nie chrzań! Co Ci Guździoł obiecał? No gadaj! Wolną "przestrzeń dla moich gołębi" w Trzebieży
I posadę Inspektora do spraw Zabytków i Kultury.
[ Dodano : 2010-08-18, 03:17 ] Nie pijam piwa to po pierwsze a już z byle d...mi nawet wody.Po drugie czy wybory w Policach to temat na jakieś wygłupy ? Dla mnie to sprawa poważna Dla mnie też. Dlatego wytłumacz mi "Storczyku" jak się mają do tego stwierdzenia Twoje słowa:
Bartłomiej Pachis 20 głosów to człowiek który te swoje głosy kupił za piwo !Siedział w barze i dzwonił do kolegów że postawi im piwo za każdy głos.NIE CHCE takich władców Polic co to głosy kupują za piwo. Lub to:
Pachis to zarozumiały lovelas z ósemki z Mieszka i każdy wie co sobą reprezentuje i na co go stać. Obcych może nabrać a znajomi i sąsiedzi znaja go od podszewki:) A może to:
...Jedno zasadnicze pytanie... Co ten człowiek przez całą kadencję radnego zrobił dla Polic?... Pytam się, co?... Tym wyborem, policka PO udowadnia dobitnie i ostatecznie, że poza forsowaniem prywatnych interesów nie ma miastu nic, absolutnie nic do zaoferowania!!!... na miejscu garstki naprawdę wartościowych ludzi (Kowalewski), którzy znaleźli się w tym POkrętnym towarzystwie natychmiast po tej decyzji rzuciłbym to w ch.....ręCzy według Ciebie to poważne podejście do tematu? Czy to rozwiąże jakiś problem?
A może to tylko "woda na młyn" Platformy. Ciągle tak samo. Krytyka, krytyka, krytyka.
Jak nie PiS to Po. Jak nie PO to SLD.
Zawiść? Zazdrość? Czy zwykły nietakt w stosunku do pomawianych osób. Autorzy tych tekstów sami wystawiają sobie opinię. Ferment, TAK. Efekt? Żaden. W ten sposób nic nie da się zmienić.
Jak pamiętam, rok 2006 wyglądał podobnie. Rozłam w Platformie "cuchnie"' do dzisiaj.
Czy ktoś zadał sobie odrobinę trudu aby wyciągnąć z tego konkretne wnioski? Lub usunąć ten "smród" Czy to osłabiło czy wzmocniło Platformę i jej liderów? Tylko pomysł. Dwadzieścia głosów?
W wyniku tajnego głosowania Rada Powiatu Polickiego PO RP zdecydowała, iż kandydatem na stanowisko wójta w gminie Kołbaskowo będzie Anna Rybakiewicz (22 głosy), kandydatem na stanowisko wójta w gminie Dobra będzie Jacek Sieredziński (25 głosów), kandydatem na stanowisko burmistrza w gminie Police będzie Bartłomiej Pachis (20 głosów). Gdyby w 2006 roku, rozłam w Platformie nie spowodował odejście członków lecz ich konsolidację, wyniki dzisiaj były by zupełnie inne. Kto wtedy o tym decydował? W czyim interesie?
Proponuję Tobie i wszystkim adwersarzom politycznym inne rozwiązanie.
W pojedynkę, wszyscy "politykierzy" razem wzięci, reprezentujecie to, czym określił Was "redaktor" i "rzecznik prasowy Gminy" :
Cytat: jesteście nic ! Zero !
Przestań biadolić że ta, czy tamta partia nic Tobie nie dała lub nic (dla Ciebie) nie zrobiła.
Zbierz swoją "paczkę" Plus '"drużyna Jurgensona" i kilku innych, to może ze dwadzieścia osób.
Zapiszmy się do PO ! Stwórzmy klub.
W statutowym, prawnym wymiarze, będziemy np. zajmować się ekologią i ochroną przyrody.
Jednak w decydującej chwili??? Wiesz co mam na myśli. Twój głoś będzie decydował !
A póki co, inni decydują za Ciebie.
......no ale koniec mrzonek o Irlandii. Już wolę Grecję. Tam przynajmniej ciepło
Tak tylko marzę. Miałem tylko nadzieję.
Proponuję, też wyluzuj.
VIDEO Pozdrawiam.