Notice: Undefined index: tapatalk_body_hook in /home/klient.dhosting.pl/wipmedia2/forum/Sources/Load.php(2501) : eval()'d code on line 199
  • Strona główna
  • Szukaj
    •  
  • Zaloguj się
    • Nazwa użytkownika: Hasło:
      Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Autor Wątek: [Police] Błazen czy stańczyk ?Palikot.  (Przeczytany 51945 razy)

Offline KrP

• Stara Gwardia
[Police] Błazen czy stańczyk ?Palikot.
« Odpowiedź #45 dnia: Lipca 13, 2010, 22:58:41 »
Cytat: "Mariusz1989"
No mnie uczono, że pastisz to przeciwieństwo satyry i parodii, które naśladowują by ośmieszyć :) pastisz służy do uwydatnienia cech charakterystycznych, ma naśladować, żeby pochwalić... więc albo autorowi wyszła parodia a nie pastisz, albo to było zamierzone i tak jak powiedziałem zaprezentował niski poziom zrównując się z tym, który prezentuje Palikot

Tak, było to zamierzone i nie nie zaprezentował swojego niskiego poziomu.

Nie zrozumiałeś, a ja nie potrafię wytłumaczyć łatwiej niż w powyższych postach. Trudno.

[ Dodano: 2010-07-17, 20:28 ]
http://palikot.blog.onet.pl/Gosiewski-zyje,2,ID410698134,n

Jak ktoś dalej go uważa za poważnego i inteligentnego człowieka to chyba mu współczuję...
"Problem z cytatami w internecie jest taki, że każdy od razu automatycznie wierzy w ich prawdziwość" - Abraham Lincoln

sekator

• Gość
« Odpowiedź #46 dnia: Października 04, 2010, 22:09:52 »
,,Palikot pisze także o premierze Tusku jako o "wyplutym z pomysłów", a o PO jako o "dupowatej, zgnuśniałej ciotce".

źródło: onet.pl

No proszę, nawet Palikot przejrzał na oczy.  :devil:

sekator

• Gość
« Odpowiedź #47 dnia: Listopada 08, 2010, 13:56:03 »
,,Byłeś i jesteś wyborem negatywnym – przeciw potworowi Kaczyńskiemu! Ludzie Ciebie nie akceptują, tylko boją się Kaczora – uznaj ten banalny fakt! Więcej pokory i szacunku dla ludzi – mniej pychy!''  Janusz Palikot

źródło: http://www.rp.pl/artykul/560967-Palikot--do-prezydenta--Wiecej-pokory-.html

A tu słów kilka o prezydencie Komorowskim. Coś zwolennicy Palikota na forum ucichli. Już wam się przestał podobać Sztukmistrz z Lublina ?

Offline Storczyk

• Wielka Gaduła
« Odpowiedź #48 dnia: Listopada 08, 2010, 14:00:18 »
Inni politycy pajacują za pieniądze  podatników ,Palikot za swoje ;D

sekator

• Gość
« Odpowiedź #49 dnia: Listopada 08, 2010, 14:06:41 »
Ale o Komorowskim pięknie powiedział. Prawda?

Offline Storczyk

• Wielka Gaduła
« Odpowiedź #50 dnia: Listopada 08, 2010, 14:14:55 »
Większość ludzi wybiera mniejsze zło.Przekonamy się o tym na naszym podwórku już niebawem.A tak nawiasem mówiąc został jeszcze rok do wyborów parlamentarnych i wiele może się zdarzyć .Ludzie są zmęczeni tym jazgotem politycznym .

Offline Marcin069

• Gaduła
« Odpowiedź #51 dnia: Listopada 08, 2010, 14:58:04 »
Cytat: "sekator"
,,Palikot pisze także o premierze Tusku jako o "wyplutym z pomysłów", a o PO jako o "dupowatej, zgnuśniałej ciotce".

źródło: onet.pl

No proszę, nawet Palikot przejrzał na oczy.  :devil:

Palikot dobrze gra, szkoda że ludzie nie przejrzeli na oczy, tylko dalej są ślepo za PO, i wierzą w każdy wciskany im kit, PO zajmuje się sprawami PISu by na tapecie nie było takich tematów jak podwyżki vatu, bezrobocie etc i podobnie czynią ludzie manipulowani przez media...

Offline Storczyk

• Wielka Gaduła
« Odpowiedź #52 dnia: Listopada 08, 2010, 15:09:46 »
To na kogo głosować?Na wrogi dla mnie PIS czy na nic nie robiące PO .Może jeszcze coś się urodzi przez ten rok.

Offline Marcin069

• Gaduła
« Odpowiedź #53 dnia: Listopada 08, 2010, 15:23:24 »
Cytat: "Storczyk"
To na kogo głosować?Na wrogi dla mnie PIS czy na nic nie robiące PO .Może jeszcze coś się urodzi przez ten rok.

dodaj jeszcze ze twoja wrogość jest wykreowana przez media typu tvn24 i inne superstacje lub odpowiedz za co tak nienawidzisz PISu?

Offline gzzz

• Gaduła
« Odpowiedź #54 dnia: Listopada 08, 2010, 16:12:13 »
Cytat: "Marcin069"
Cytat: "Storczyk"

dodaj jeszcze ze twoja wrogość jest wykreowana przez media typu tvn24 i inne superstacje lub odpowiedz za co tak nienawidzisz PISu?

Macierewisz, Lepper, Giertych, Radio Maryja.

Offline Marcin069

• Gaduła
« Odpowiedź #55 dnia: Listopada 08, 2010, 16:22:27 »
Gdyby nie koalcja z Lepperem i Giertychem (btw. dobrze spisywał się w roli ministra edukacji, ale tego już się nie pamięta) w sejmie za rządów PIS trwała by stangacja, bo PO nie nadaje się do współpracy, a z PSLem współpraca jest bezsensowna, bo PSL zrobi wszystko by być z tymi, którzy są u władzy, nie ważna lewica, prawca, PSL i tak zawsze z nimi...

Offline Storczyk

• Wielka Gaduła
« Odpowiedź #56 dnia: Listopada 08, 2010, 16:53:44 »
To nie ja jestem wrogo nastawiona do PIS-u tylko odwrotnie .Postępowanie pana Ka...... przypomina mi 32 rok i III Rzesze .Jest siewcą nienawiści ,antysemityzmu, podsłuchów,prawa i sprawiedliwości dla wybranych.

Offline Marcin069

• Gaduła
« Odpowiedź #57 dnia: Listopada 08, 2010, 18:34:31 »
Powtarzasz slogany rzucane przez telewizje, która to nakręca ta wojnę polsko-polską i nenawiść, a gdzie własny rozum? Z tej kablówki w Policach to jednak powinni usunąć Superstacje hmm rok 1932? musisz mieć dobrą pamięć.  PO przed wyobrami mówiła o obniżce podatków, a tuż po podnosi vat, więc gdzie tu logika?

kresowiak

• Gość
« Odpowiedź #58 dnia: Listopada 08, 2010, 21:23:37 »
Ktoś (nie w ciemię bity) powiedział mi, że Palikot jest bardzo inteligentny. To samo ktoś powiedział o Dodzie Elektrodzie. No cóż niezła z nich para bystrzaków. Tymczasem oboje mają swoje 5 minut na zaistnienie. Starają się ten czas wykorzystać maksymalnie. Mnie tymczasem rajcuje zaistniała sytuacja interpesonalna między Palikotem, a wszechważnym prezydentem RP...

Offline Piotrek

• Wielka Gaduła
« Odpowiedź #59 dnia: Listopada 09, 2010, 00:05:01 »
Powtarzasz slogany rzucane przez telewizje, która to nakręca ta wojnę polsko-polską i nenawiść, a gdzie własny rozum? Z tej kablówki w Policach to jednak powinni usunąć Superstacje hmm rok 1932? musisz mieć dobrą pamięć. PO przed wyobrami mówiła o obniżce podatków, a tuż po podnosi vat, więc gdzie tu logika?

Popieram. Mi osobiście więcej złego zrobiło PO niż PiS. PO zniszczyło nasz region, wielu moich znajomych straciło pracę. Za rządów PiS to przynajmniej wprowadzono becikowe, które i tak powinno być wyższe. PO to zgraja nierobów, którzy tworzą fikcyjne stanowiska pracy aby zatrudnić swoich ludzi. Roczny wydatek na tych urzędników to więcej niż wpływy z tego 1% VAT.
W dzisiejszych czasach jedynym prawidłowym wyborem jest partia Janusza Korwina-Mikke.