On tylko stosuje inwektywy, gdy brakuje argumentów. To samo robi millena. Tobie też się zdarza.
Zatem proszę o cytat moich inwektyw. Tylko nie cytuj moich odpowiedzi do jezata. Bo akurat w jego przypadku i moim nie jest tak jak napisałeś, że on stosuje inwektywy tylko w odpowiedzi. Jestem tu od niedawna. Pierwszy, który mnie zaatakował (tylko za moje poglądy, które mu nie odpowiadają) był jezat. Dlatego go nie lubię. Proszę o cytaty. Nie wyrywaj też cytatów z kontekstu.
Nie ma tak dobrze. Będzie do jezata, z dwóch powodów.
Cytat, z tego wątku:
"wyleciał z Polski słaby polityk,nielubiany prezydent,katonacjonalista itp.itd etc.
Wszystkie inwektywy, które tu przytoczył ten [cenzura] przyklejone zostały śp. L.Kaczyńskiemu przez takich [cenzura] jak ten [cenzura] jezat. Proponuję, tego polickiego Palikota zwyczajnie olać. Nikt tutaj nie wyzwala tak negatywnych emocji jak ten [cenzura] jezat [cenzura].
Pierwszy powód jest taki, że obrzucasz kogoś obelgami, bo nie podoba Ci się jego ocena byłego prezydenta. Czyli obelga zamiast argumentu.
Drugi jest taki, że nie tylko jego. Ja np. również uważam, że śp. Lech Kaczyński był złym politykiem i kiepsko służył Polsce. Był to również prezydent, którego nie lubiłem, moim zdaniem nacjonalista i rusofob. Według mnie to on moralnie odpowiada za śmierć 96 osób. Wystarczy?
Ps. A świadectwo poziomu sekatora masz w ostatnim poście na poprzedniej stronie. Jak na gwizdek :rotfl:
Po pierwsze słowo, którego użyłem: [cenzura] nie jest inwektywą. No chłopie!
Choć miało wskazywać co myślę, a myśleć to sobie mogę co chcę. To, że kogoś proponuję olać, nadal nie jest inwektywą czy obelgą, tylko odzwierciedla to co myślę o nim. Co do oceny prezydenta, jak to nazwałeś. To nie byłego, lecz zmarłego, jeśli nie widzisz różnicy to co ja mogę na to? Dalej. Jeśli nawet oceniasz go (L.K.), jako nacjonalistę (nacjonalistą jest ten, dla którego jego naród jest na pierwszym miejscu - przyp.) czy rusofoba, to czy wg Ciebie z tego powodu zginęli ludzie pod Smoleńskiem? Nie mogę nadążyć za Waszym tokiem rozumowania!
Nie wywiązałeś się z mojej prośby. Po prostu dla Ciebie wystarczy, że popieram PiS.
[ Dodano: 2010-07-08, 20:33 ]Z tą krwią to już przeginka...Ś.P. Prezydent jaki był taki był,ale na miły Bóg czy On na siłę wsadził te 95 osób do samolotu?NIE!!!!Polecieli tam z własnej woli oddać hołd pomordowanym Polakom..I mówię to jako zwolennik PO a nie PIS...
Dzięki za mądrą opinię