To jakiś żart? Prowokacja?
A nie żyjemy w wolnym kraju, gdzie każdy ma prawo do wyrażania swoich upodobań?
prowokacjaaaaa :bigsmurf:
http://www.portalkibica.pl/aktualnosci/lech-chce-fanklubow-w-calej-polsce.html heh
Zyjemy w miescie Police w ktorym jest jeden klub (FC) Pogoń Szczecin.Tyle w tym temacie.
A wmawiaj sobie .
Ja tam akurat Lechowi nie kibicuje. No chyba, że gra w Pucharach bo wtedy reprezentuje Polskę na arenie międzynarodowej. Wiec czemu nie mam mu kibicować?? Ktoś mi zabroni? Co do FC Pogoń Szczecin w Policach. Tutaj są nie tylko fani Pogoni I proszę nie mów mi, że to tylko garstka a reszta za Pogonią. Bo prawda jest taka, że coraz mniej Policzan kibicuje klubowi z Szczecina.
W Policach co jasne są fani Chemika. Dziwne byłoby jakoby lokalna drużyna nie miała swoich kibiców - i chwała im, że wspierają lokalną piłkę.
Są również fani Pogoni (w FC Police, ale nie tylko), którzy wcale nie jest tak mało (tendencji spadkowej nie zauważyłem) i również szacunek dla nich, bo także godnie prezentują się wspierając dopingiem i nie tylko szczecińską Pogoń.
Oczywiście też nic nie wyklucza kibicowania obu drużynom jednocześnie - chyba, że ktoś jest wybitnie zaślepiony, ale chyba takie przypadki są rzadkie [:
oj kuba kuba... to Twoje młodzieńcze pojęcie wszechobecnej wolności...