Jezat POPisiak
Dlaczego obrażasz?
[ Dodano: 2009-12-10, 01:55 ]Odrobine mi sie zagotowało przez tą bezczelną nagonkę, więc dodam tylko, że wasz wszechmocny - S. Nitras, który rządzi obecnie tym całym układem, jest nieukiem, który nie powinien nawet matury mieć (jeśli równać z nim - to ja także). A jeśli tacy ludzie rządzą i obecnie pociągają za najgrubsze sznurki, to nie dziwcie się, że jest tak, jak jest. Kolesiostwo - jak najbardziej. Dobro społeczne - zapomnijcie.
Jezat Wam probuje pokazać, jak osoba, która ma dochód roczny na poziomie ok 20 tys zł nagle staje się posiadaczem majątku na poziomie 1,5 mln zł. Zastanawiające faktycznie to jest, przy założeniu stałych dochodów, powinien on mieć co najmniej 75 lat, by tak się dorobić.
Zresztą, kolega jezat powtarzając ciągle sprawę oświadczenia majątkowego powinien przypomnieć sobie temat Pana Atamańczuka, który nagle (tj. w ciągu roku) dorobił się 2 mln zł. On sam zadał pytanie administracji, co znaczy moja insynuacja dotycząca odrolnienia gruntów. Jakby sobie to przypomniał, to by wiedział, jak się robi kasę w Policach.
Pozdrawiam
PS. Żaby nie było, że znowu jakiś anonim za wegła strzela:
Mariusz Wiśniewski
Jestem do dospozycji wszelkich organów.