Taki świat bogaczka mlekova sobie sama wymyśliła... A gdyby faktycznie spała na forsie nie chodziłaby do takich klubików jak classic tylko atrium czy west ende, ale najpierw trzeba je znać.
Ps. Taksówki i autobusy są dla osób takich jak ty, które nad ranem wychodzą z klubu i nie mają siły odpalić swojego auta. Pozdrawiam
Widzę, że znasz mnie lepiej niż ja sama. Dobrze wiedzieć
PS. Pub Trzech mnie również nie przeszkadza i szkoda, że go zamykają. Co prawda nigdy w tym pubie nie byłam, ale wnioskuję, że zaraz dowiem się z tego forum o moich zabawach tam co weekend
Przez swoje wypowiedzi chcę pokazać, że każdy człowiek ma swój styl zabawy i nie ma sensu go odbierać tylko dlatego, że ktoś inny bawi się inaczej. Trochę tolerancji.
Jeśli chodzi o osoby, które tu się burzą bo im ktoś niszczy mienie - rozumiem ich, ale zupełnie nie rozumiem gdy ktoś, kto mieszka 500 m od klubu i narzeka na rzekomy "hałas". Swego czasu mieszkałam tuż nad pubem (nie w Policach), gdzie ludzie lubili prowadzić ożywione rozmowy do godzin wczesnoporannych. Ale i na to znalazł się sposób - stoppery. Polecam każdemu, za niecałe 2 zł w każdej aptece. Mnie one przywróciły spokojny sen, zatem liczę, że wam również pomogą.
Pozdrawiam