czemu tak zaciekle bronisz jednego lokalu tak na chlopski moze to ty jestes pracownikiem lub kims z rodziny tych z palermo twoich wpisow na necie nie ma bo udzielasz sie tylko na tym forum no i to ty zdemaskowales sovieta po co?
ja bronię? Chlopie, odstaw te pigułki które bierzesz, bo zaburzają ci postrzeganie rzeczywistości. Przeczytaj jeszcze raz moje posty, przeanalizuj (znasz takie trudne słowo?).
a mnie sie podoba! maly ale przytulny!
Masz 4 posty na tym forum i w każdym zachwalasz tą pizzerię. Czyżby pracownik bądź właściciel?
to "głos rozsądku" zauważył a ja z nudów wrzucilem w googla. To jakiś spisek chyba.
ja jestem zawodowym kucharzem a nie wyszczekanym amatorem
.
No to przedstaw się, niech plebs dowie się z kim ma zaszczyt obcowania :rotfl:
Już od twojego pierwszego posta bije taka wyższość i agresja, znawco.
jeszcze do niedawna jadles ziemniaki z jajkiem sadzonym a teraz wyrazasz opinie jako fachowiec na temat gastronomi
.
no przyłapałeś mnie. Jak śmiałem zadrzeć z
Takim Autorytetem? :rotfl:
skoro przepracowales tylko kilka miesiecy u znajomych w pizzeri to z kad ta ogromna znajomosc tematu
skoro według ciebie umiejętność zrobienia dobrej pizzy to "ogromna znajomosc tematu", to już rozumiem skąd ta wyższość :crazy:
czyzby "geniusz kulinarny" a moze dobrze kamuflujacy sie pracownik pizzeri?
znowu mnie przyłapałeś. Tak się zakamuflowałem, że nawet nie wiedziałem że pracuję w pizzeri :rotfl:
podalem tylko pare szczegulow na temat przygotowywania pizzy i tylko ciebie to strasznie ruszylo
no strasznie mnie ruszyło. :crazy:
Przeczytaj jeszcze raz mój post, do którego się odnosisz.
nie ladnie nie masz za grosz honoru no ale coz czego mozna sie spodziewac po internetowym detektywie to juz koniec nie mam ochoty dluzej polemizowac z amatorem mokrych wypiekow pozdrawiam
polemizować? :jupi: Przeczytaj sobie definicję tego słowa. Ty tylko objawileś swój geniusz kuchni.
Jak na razie nie widzę merytorycznych odpowiedzi na mój poprzedni post, mistrzu kuchni.
Masz rację, też kończę temat, gdyż stare przysłowia mówią:
"Nigdy nie dyskutuj z durniem.
Najpierw ściągnie cię do swojego poziomu a potem zniszczy doświadczeniem"
"Nie kłóć się z durniem. Ludzie mogą nie dostrzec różnicy".
Pozdrawiam
"Amator mokrej pizzy"