I bardzo dobrze. Jak dla mnie to dzwony powinny bić co godzinę. Niech każdy lewak, gej, uchodźca czy inny odszczepieniec wie, że tu jest Polska.
Zgłosiłem ten wpis do moderatora. Jan bez nerki obraża nie tylko w tym wątku wszystkich:
Uważający sie za katolika - chce by dzwony kościelne dzwoniły co godzine _ czym deprecjonuje zasade działania dzwonów w kościele katolickim, które dzwonią nie co godzine (co godzine bije zegar kościelny) tylko na masze, lub z bardzo waźmych powodów - np w czasie klęski źywiołowej na trwoge.
Uważający sie za katolika Jan bez nerki (nie mylić z Janem bez Ziemi) pisze kaenofobiczne, obrażające róźne grupy społeczne komentarze (przeczytajcie np co napisał o pracownikach Grupy Azoty pracujących w nocy i po południu, o gejach - wg njego gej nie moze być katolikiem, tak samo leeak i uchodzca ( np chrześcijanski uchodzca z Syrii). Poddałem analizie wszystkie wpisy Jana bez nerki, ja nie chodze do kosciola, nigdy nie wpuszcze do domu księdza - ale nie mam takiej pogardy do ludzi myślacych inaczej niź ja i wyznających inne wartosci.