Bo społeczeństwo jest tak głupie, że wybierając radnego głosują na jakiegoś Majdana, Dobę czy innego celebrytę i myślą, że to super wybór dla miasta. Najlepiej dla Polic byłoby jakby w drugiej turze spotkał się Dmochowski z Kowalewskim. Kandydatka platformy to jakaś kosmitka a Diakun, no blagam, tego bełkotu nie da się już słuchać. Przecież on jest już tak posunięty, że pewnie nie rozumie dokumentów które podpisuje
Bajdełej - swoim wpisem obraziłeś mieszkańców Polic i szanownych kandydatów na burmistrza Polic.
Wynika z tego ze społeczeństwo mamy głupie bo głosuje na celebrytów - kto wg Ciebie jest w Policach celebrytą? Znajdź jednego celebryte w Gryfie XXI.
Ludzie w Policach głosują na GRYF-a - bo to sprawdzona Wspólnota Samorządowa, dbająca o mieszkańców.
Dyskryminujesz kandydatów z uwagi na wiek i wykształcenie:
Vide - pan burmistrz tak posuniety, źe nie wie co podpisuje. A przecieź obecny burmistrz poświęcił całe dorosłe źycie naszej gminie, kosztem rodziny i kariery w ZCh. Bardzo doświadczony samorządowiec, odznaczony najwyźszymi polskimi i niemieckimi odzaczeniami. Dyskryminacja z uwagi na wiek, płeć, wykształcenie, orientacje seksualną i wyznanie i narodowość - jest karalna.
Natomiast kandydatka PO i .Nowoczesnej - pani doktor nauk matematycznych: to dla Ciebie "kosmitka", co tam wiedza i doktorat dla Ciebie i merytoryczne przygotowanie do rządzenia miastem.
Jesteś nietolerancyjny, masz brak szacunku do kandydatów. Jakie merytoryczne atuty przemawiają za tymi, których Ty popierasz?
Przypuszczam źe wygra GRYFXXI.
Ja sam odmówilem startu w wyborach - by nie odbierać głosów GRYFowi XXI bo kaźdy głos nie na Gryfa - przybliźa PIS do dobrego wyniku.
Pan Kowalewski _ dobry kandydat - z 20 letnią praktyką samorządową - źyczę panu Krystianowi II tury, aczkolwiek suponuję - źe w I turze wygra pan Diakun.
Kandydat PiS - doświadczony w zarządzaniu - ale nigdy nie oddał bym głosu na przedstawiciela parti - której premier wmawia Polakom źe w Polsce za rządów PO nie budowano dróg i mostów, - a przed EURO 2012 POLSKA była wielkim placem budowy. Powstalo wiele autostrad, dróg i mostów.
Reasumując - wszyscy kandydaci mają ciekawe pomysły na nasze Police - i ja kaźdemu z kandydatów powodzenia źycze - jednocześnie oddając głos na pana Władysława Diakuna, bo jestem zadowolony z kierunku - w jakim rozwija się nasze miasto pod kierownictwem obecnego burmistrza. Tak trzymać.