Może cię zaskoczę, ale takich V8 jeździ trochę po kraju. Ba, nawet są zarejestrowane i przeglądy przechodzą. No cuda panie.
To znaczy, że jak są zarejestrowane to spełniają normy albo na przeglądzie wzięli w łapę. Cuda? Nie! korupcja albo legalność. I patrz, nie zaskoczyłeś mnie.
Weźcie się już nie bawcie w prawników bo nawet powołując się na wyroki potwierdzacie to, o czym od początku piszę.
I znów gadasz jak potrzepany. Kto się zaczął w prawnika bawić? Bo z tego co widzę to użytkownik KrP w drugim poście tego tematu wyskoczył z uwagą, że w kodeksie nie ma takiego czegoś jak cisza nocna. Masz chyba krótką pamięć skoro zacząłeś zabawę a za kilka dni nie pamiętasz, że to byłeś Ty.
Szczególnie jeśli do tej pory nikt mu nie zwrócił na to uwagi? XD
I wracamy do sedna. Gdzie napisałem, że chcę na niego nasłać policję? Bo jakby nie patrzeć pierwszy mój post nawiązywał do tego, czy ktoś go w ogóle zna i żeby dotrzeć do niego i jak napisałeś, zwrócić mu uwagę. Ale nie, KrP musiał rozpętać gówno-burzę o jakieś paragrafy.
A jakbyś przeczytał jak zwykle mój post ze zrozumieniem, a nie był tylko zadufany w sobie to spostrzegłbyś, że chodziło mi o to, że sąd może przyjąć, że SPOCZYNEK NOCNY jest godzinach 22-6. Nie przytaczałem tego wyroku, żeby potwierdzić zaistniałą sytuację. Chyba więc to Ty nie umiesz czytać i wysnuwać wniosków. Radzę trochę ograniczyć te zapędy narcystyczne.