To się zatrudnij za 1.500 na rękę.
Leserom ?
Hym.. właśnie dlatego gamonie nie rządzicie. Całkowicie odlecieliście.
1.500 dla robola - zgroza.
Za darmo leserzy powinni zapie... jak na galerze.
Brak słów dla idiotów.
Dlaczego Ty od idiotów ludzi wyzywasz?
Te 2000 najnizsza krajowa to rozwali małe firmy, i na czarno wzrośnie zatrudnienie. I poza tym jest po to aby mieć z czego ściągać podatki.
Dlaczego od gamoni ludzi wyzywasz? Andzeliouti a dlaczego nic nie protestujesz na ustawe rodzina 500 plus - źe szykanuje i dyskryminuje Polaków z uwagi na małą liczbe dzieci.
Wyzywasz od gamoni i idiotów a znasz 32 artykuł Konstytucji RP, który mówi źe Kaźdy polski obywatel ma być równo traktowany przez władze publiczne. Źe nikt w Polsce nie moze być dyskryminowany EKONOMICZNIE z jakiegokolwiek powodu. Jak andzeloputi odnosi się to do Rodziny 500 plus. Dzieci jedynaków są gorsze? Są dyskryminowane przez państwo.
Trójka dzieci posła, która ma wszystko za darmo, nawet samoloty to dostają 1000 zł od państwa. A samotna matka bardziej zaradna NIE DOSTAJE NIC. Czy dzieci posła mają inne żołądki od źołądka jedynaka?? I co sprawiedliwe to?
Ja andzeloouti zamierzam zaskarźyć ustawe rodzina 500 plus do Trybubału Konstytucyjnego, bo kaźdy obywatel ma do tego prawo. I dzięki temu mogę sobie spojrzeć codziennie w lustro. Zgadnij Andzeloputi czemu Trybunał rozwalony? Chcę aby Trybunał Konstytucyjny wykazał źe pieniądze powinny być wypłacane od pierwszego dziecka.
A Ty andzeloputi nawet nie zauwaźyłaś/eś niesprawiedliwości tej ustawy.
Moźna było dać pi 300 zł, ale od pierwszego dziecka.
Poza tym jak to jest sprawiedliwie społecznie gdy najmiejsza emerytura za 45 lat cięźkiej pracy w PGR wynosi teraz: 883 zł, a inni kilka tysięcy miesięcznie dostają. Nie ma bardziej niesprawiedliwej społecznie ustawy w Polsce - niź ustawa rodzinna 500 plus.
Andzeloputi - czekam merytorycznej odpowiedzi, a nie epitów i wyzwisk. Pozdrawiam Cię - przed meczem Polska - Niemcy. JESTEM JAK I TY KIBICEM I PATRYIOTĄ.