Czekają nas 4 lata a więc nie mamy się co ekscytować i rozpętywać karuzeli. Ja jestem po prostu zwykłym patriotą. Nie ważne jaka partia rządzi ( mimo, że mam swoje poglądy i głosuję na inną partię ) uważam, że najważniejsze by było czynione dobro społeczne.
Ja jestem patriotka gorszego sortu i nie chcę żeby takie indywiduum jak poseł Piotrowicz czynił dobro,którego konsekwencją jest paraliz Trybunału Konstytucyjnego,likwidacja służby cywilnej, prawo do inwigilacji każdego i o każdej porze,podnoszenie podatków,finansowanie telewizji partyjnej nazywanej dla zmyłki publiczną.Nie trzeba czekac tygodniami aby ocenić skutki działania takich ludzi jak czyniacy dobro od czasów PZPR poseł Piotrowicz.Wystarczy teraz zdjąc klapki i otworzyć oczy.We wtorek świat wstrzymał oddech jak biało(tapeta na twarzy)czerwona(szyja)Beata naśladując Mojżesza ukazującego na kamiennych tablicach 10 przykazań obwieściła - oczekiwany przez lud pracujący miast i wsi,program dyskryminacyjny nazwany 500+.Tym samym znalazła się w kręgu kandydatek do beatyfikacji."Dziecko to jest najlepsza inwestycja","Wsparcie rodzin jest najważniejszym priorytetem mojego rządu rzekła białoczerwona.Zapomniała dodać,że haslo wyborcze 500zł na każde dziecko to było wyborcze kłamstwo.Pewnie dlatego została wygwizdana w Krakowie podczas wręczania medali mistrzostw europy w piłce ręcznej.500+ zaczyna się kurczyć za to rosną podatki w postaci nowych opłat bankowych,drożejących kredytów,podatku od handlu który dotknie nawet leki a wszystko po to żeby dać zamożnym a dyskryminować np samotne matki z jednym dzieckiem.Wyjątek stanowią bezdzietni ojcowie jak np pan Tadeusz R.Biznesmen dostanie tyle ile zaśpiewa bo ma dobry operetkowy głos.
Do chóru posiadajacych operetkowy głos dołaczył dzisiaj antekmajsterklepka ogłaszając bez asysty reprezentacyjnej orkiestry wojska polskiego powołanie podkomisji(komisji ze względu na wymogi prawne nie mógł) d/s wyjaśnienia niewyjaśnialnego,czyli odtworzenia zamachu smoleńskiego.Wg antka zniszczono wiele dowodów ale to nie problem bo przecież PiS dysponuje fachowcami od dorabiania dowodów(patrz prowokacja wymierzona w Lepera).Pękające parówki czy aluminiowe puszki już widzieliśmy więc teraz czas na kolejne dowody.