Ogólnie to w Policach najwięcej fastów jest i to jest porażka. Brak tu ciekawego menu dla kogoś, kto jest np. na diecie. Wszystko wszędzie w zasadzie to tłuszcz i inna frytura. Porządny wołowy burger ok, bo można zamówić sam kotlet jeśli ktoś nie może pieczywa. Może marudzę ale brakuje mi tu takiego baru jakby gdzie mogę kupić np. brokuł, gotowaną rybę czy też smażoną bez tłuszczu, vinegre z oliwy, jajecznicę, dobrą zupkę itp. itd. a takie miejsca są w Szczecinie. U nas przewaga pizzy, zapiekanek... Dla osób na diecie sałata z gotowym vinegre czyli z cukrem i innymi E. Nie maq raczej gdzie pójść na dobry obiad z rodzina gdzie dla każdego coś dobrego. Tak aby można było wybrać. Poprosić o upieczenie kotleta wg. gustu czy tego na co pozwala zdrowie. U nas nawet jak zamawiam sałatkę grecką czy inną i proszę bez pewnych składników , które podają w menu bo ze wzgkędów zdrowotnych nie mogę bądź nie lubię to jest problem. Wniosek. Gotownizna. No chyba, że o czymś nie wiem. Są gdzieś blisko jakieś ciekawostki do zjedzenia? Blisko czyli powiedzmy w centrum a nie gdzieś na rynku. Dziś widziałam menu na restauracji na Starych Policach czy jakoś tak. Widziałam w sumie kilka naprawdę innych i ciekawych opcji. Trzeba by to sprawdzić. Ktoś poleca to miejsce?