i znowu kłamstwo nie 9 osób tylko 4 dostały propozycje w tym dwie osoby z tych czterech nie moga poszczycic sie posiadaniem mgr przed nazwiskiem
Czarna_301, pamiętasz, to napisałaś 18 stycznia tego roku, dotyczyło właśnie tematu zwalniania pracowników. I ja Ci wtedy uwierzyłam, bo pomyślałam, że skoro tak uparcie to powtarzasz, to na pewno sprawdziłaś, jakie wykształcenie mają te osoby. Ale dostarczono mi dokumenty, z których jednoznacznie wynikało, że wszystkie mają nie tylko wyższe magisterskie, ale niektóre z nich (w tym ta, o której jednoznacznie pisałaś, że ma jedynie licencjat) też studia podyplomowe. I Ty będziesz pouczać ludzi, że trzeba sprawdzać informacje? Nie widziałam, żebyś tę plotkę gdzieś sprostowała. To przyjrzyjmy się dokumentom dotyczącym tych, wymienianych przez Ciebie, czterech osób.
Pierwsza - wyższe inżynieryjno-magisterskie, do tego kursy
Druga - wyższe magisterskie plus podyplomowe
Trzecia - wyższe magisterskie
Czwarta - wyższe magisterskie i techniczne
Szczegółów nie podaję, żeby chronić te osoby przed kolejnymi szykanami. Dodam tylko, że wśród tych wykwalifikowanych pracowników jest też pomawiana przez Was wielokrotnie i publicznie intendentka. Ale ten temat, myślę, doczeka się osobnego rozwinięcia.
To teraz Pani Czarna_301 proszę o odpowiedź - kłamała Pani świadomie, czy wprowadzono Panią w błąd? Jak widać, plotkujący policzanie też się mylą.