z resztą znasz ja Bardzo dobrze prywatnie
Śmiem wątpić...
za jej czasów szkoła bardzo się rozwinęła ,że dużo się działo,poprawiły się warunki pracy nauczycieli i uczniów. Pomijam też fakt ,że była zwyczajnie bardzo dobrym człowiekiem z resztą znasz ja Bardzo dobrze prywatnie.... była dobra dla nauczycieli,pozostałych pracowników a przede wszystkim dbała o uczniów.Była otwarta na wszelkie inicjatywy,wspierała was moralnie i starała się też finansowo. pewnie były nieliczne osoby które były jej przeciwne ale to jest normalne....
Nie twierdze, że nie. Problem w tym, że przy tym wszystkim stworzyła układ wzajemnego finansowania. Kiedy układ się skończył to podmioty tego układu postarały się o to, żeby następczyni (ktokolwiek by na to stanowisko nie przyszedł) nie miała szansy rozwijać szkoły dalej.
Ludzi bulwersowała i bulwersuje do dzisiaj ta ohydna ustawka ,którą był konkurs.
Gdy taki sam konkurs zorganizowano jak odchodził Pan Kliszewski, a przychodziła Pani Beata to nikt problemu nie widział...
Wszyscy wiedzą jak w powiecie ją traktowali,jak próbowali zniszczyć psychicznie,jak od pewnego czasu rzucali kłody pod nogi,
A może to przedsiębiorcza rzucała kłody pod nogi powiatowi?
I powiedz mi tylko kto się stał zażartym zwolennikiem nowej dyrekcji?
No właśnie nie wiem. Mógłbyś kogoś wskazać? Bo chyba nie nauczycieli, którzy w całym tym sporze pozostali neutralni i zechcieli normalnie pracować?
Jak kilka innych osób myślę,że tu uczysz a jeśli nie ,to nie powinieneś się chyba wypowiadać na temat poziomu nauczania w szkole ?
A co to za klauzula? Tylko nauczyciele mają prawo się wypowiadać na temat poziomu nauczania w szkole? Cóż za hipokryzja...
"Wiele? Znaczy się ile? Później niż tydzień po rozpoczęciu roku szkolnego?" to Twoje słowa ? to nie jest pytanie pomimo znaku zapytania na końcu.
Moje. Jeśli to nie jest pytanie, to co w takim razie?