Kolejny jawny przykład, że w Polsce liczy się koelsiostwo. Odwołano prawdziwą specjalistkę i profesjonalistkę, by na jej miejsce wstawić osobę niekompetentną i nieuczciwą. Wstyd dla miasta, wstyd dla powiatu i województwa. Nic tylko życzyć nowej pani dyrektor kadencji pełnej porażek, niepowodzeń i nieprzychylności ze strony kadry i uczniów.
Jestem człowiekiem młodym i wstyd mi, że mieszkam w kraju, który pełen jest przykładów tego typu, braku znajomości potrzeb ludzi i różnej maści kumoterstwa.
Rzetelny - cały paradoks polega na tym, że nowa dyrektor , uczniowie, rodzice , nauczyciele stoją po tej samej stronie barykady.
Wszystkim zależy na rozwoju szkoły, poprawie wyników nauczania , itd
Powiat doprowadził do takiego kuriozum - wszyscy mają zbieżny cel, a walczą między sobą.
Cholera zawsze myślałem, że w polityce są ludzie z wizją , potrafiącym patrzeć dużo dalej w przyszłość niz np ja - a to co widzę mnie przeraziło: arogancja, wręcz głupota.
Szkoda mi nawet nowej pani dyrektor choć nie wiem w jakim stopniu została w to wszystko wmanewrowana przez naszą policką PO
A całym sercem jestem z naszą panią dyrektor - Panią Beatą