Police i okolice > Sprawy bieżące

Opłaty za śmieci - konsultacje.

<< < (188/191) > >>

An_na:

Panu:
 Tak bez  mydła :o upsssssss.   Mam nadzieje że się pani od tego szajsu odwoła z  wojewodą włącznie.

piotrzpl:
no i p. Aniu po co tyle zachodu wielkoduszny i wspaniały gryf wcześniej doszedł do tego co pani, ta tak ironicznie  ;),,, a poważnie jak zwykle musi wyjść na ich czyli władzy,,, a tak szczerze to gdyby nie ta petycja to nie było by tej wspaniałomyślności wielkiej rady  8)

Wykidajło:

--- Cytat: piotrzpl w Listopada 17, 2015, 20:40:07 ---a tak szczerze to gdyby nie ta petycja to nie było by tej wspaniałomyślności wielkiej rady  8)

--- Koniec cytatu ---
Jakiej wspaniałomyślności? To próba zneutralizowania ruchu obywatelskiego, który wywołali swoją arogancją. Myślę, że się nie uda. I że to ostatnia kadencja Gryfa. Bo w to, że się zmienią na lepsze, zwyczajnie nie wierzę.
No i przypominam, że 10 listopada o 13.30 burmistrz jeszcze mówił, że projekt dopiero złoży. A 11 było święto... Coś mi te daty podejrzanie pachną  ;)

TomaszTokarczyk:
Szczerze mówiąc zadziwia mnie sposób, w jaki Burmistrz + radni miejscy Gryfa postępują w tej sprawie. Jak można tak nieudolnie próbować zdeprecjonować obywatelską inicjatywę? Jak można bezdusznie i sucho nazwać "bezzasadną" petycję, której postulat będzie się za chwilę realizować? Czy ktoś przemyślał jak brzmi to uzasadnienie? Czy chcecie powiedzieć oddającym swoje podpisy, że robili to niepotrzebnie? Panowie radni, apeluję o myślenie i pokorę. Przyznajcie po prostu, że społeczeństwo pokazało Wam żółtą kartkę i wyciągnijcie z tego wnioski. Nikt Wam nie uwierzy, że winowajca nagle stał się wybawcą, a ten kto protestował, robił to niepotrzebnie. Postawą typu "nie dajmy im satysfakcji" tylko podważacie i tak już nadwątlony szacunek do Waszej funkcji.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej