Cała rodzina Kardziejonków bedzie rzadzic (przyjzyjcie się haslu Pana Kardziejonka starszego - jakaś kpina - wierny wyborcom a nie ukladom - to niech odda kase swoim pracownikom, widzielismy jak zabierali toi toi z jego budowy bo nie placil rachunkow za niego, niech odda kase tam gdzie jeszcze wisi - liczy na kasę radnego calej swojej rodzinki i z tego bedzie oddawal), Durmanów, itp. czyli nic wogóle się nie zmieni. Nadal będziemy mieć ścieżki rowerowe z polbruku, znów będą klótnie, najazdy na siebie i nic więcej.....Znow Diakun sobie zgarnie na swoje konto 400000 tysięcy z gminy. Znow nie poznamy prawdy czy jest klamca czy nie. Jak wiadomo rozprawa jest przesunięta 2 dni po wyborach, ponieważ jest ten Pan pewny swojej wygranej.Prosze sobie zobaczyc w papierach gdzie poszly pieniadze ktore mialy isc na remont pomieszczen archiwum w gminie. Nie zostaly zrobione te remonty a pieniedzy nie ma. Powiem jedno ta kasa poszla na remont kosciola w Dobrej Szczecińskiej. Pracownik Gminy. Ja mam dość zastraszania urzednikow pracownikow w Gminie, ze jesli Diakurzyna odejdzie to nie bedzie pracy. Ja stawiam na Panią Agnieszkę i jej młodość rzetelność wyksztalcenie wspólczucie dobroc dla ludzi. Wiele razy kupywalam u niej i jej rodzicow to wiem jaka jest.