wielokrotnie sledze forum, ale dopiero post "ani" zmusil mnie do zalogowania. czytajac takie wylewne brednie, trace resztki wiaru w zdrowy rozsadek. od wielu lat jestem klientem Avusa - mozna byc pod wrazeniem ogromnego profesjonalizmu i wysokiej kultury jej pracownikow. Zawsze docieram komfortowo i na czas do celu. Kilkakrotnie moj samolot ladowal z opoznieniem, nigdy jednak nie mialem pretensji do wlascicieli, ze kierowca nie czekal 2 godzin - to absurd w stosunku do innych pasazerow. Na pochwale zasluguje fakt, iz firma stara sie zapewnic srodek zastepczy. A pozwole sobie jeszcze skomentowac, ze skoro 16-latka jest na tyle zaradna i biegla by poradzic sobie z odprawa na lotnisku, to pewnie starczy jej rozumu na wybranie odpowiedniej taksowki do Polic z "ogromnego" dworca szczecinskiego. a jezeli ktos pisze " niestety przyzwyczaili nas" to moze niech zacznie kozystac z uslug jakiejs firmy krzak, jezdzacej starymi rupieciami, kryjacej sie po parkingach na autostradzie. tam nikt "niestety" nie przyzwyczaja do wygody i dobrego serwisu!
[ Dodano: 2008-11-22, 00:47 ]
Byc moze alternatywa bedzie polaczenie kolejowe z przesiadka przez Bhf. Schonefeld! Mnie komfortowe, ale skuteczne. W innym razie powodzenia