Te trzy pierwsze pozycje, to partycypacja. Własciciele działek wykładają połowe środkow, drugie tyle wykłada budzet gminy. A numery dzialek można rozpoznac w Polickim Portalu Mapowym(odnośnik jest ze strony
www.police.pl albo ode mnie ze strony w dziale "polecam" po prawej stronie na marginesie).
Edit: sprawdziłem, to działka przy ul. Kasprowicza.Parking przy SP 3 - na terenie szkoły, na prawo od wejścia do szkoły jest taki wolny plac - tam ma powstać parking dla tych, co do przychodni przyjeżdżają.
Parking przy PCK - to miedzy bunkrem, a budynkiem komunalnym(tam gdzie często stoją karetki), ma to byc parking publiczny dla mieszkańców i klientów targowiska.
Przypominam, że boisko przy Piaskowej powstało już ponad 10 lat temu. w tej chwili stan sztucznej trawy jest fatalny i zagraża bezpieczeństwu piłkarzy. Ma tez byc chyba częściowa wymiana tartanu na bieżni, bo i bieznia juz bardzo słabo wygląda.
Oczywiście, nadal będzie sztuczna murawa.
Osobiście bardzo się ciesze z punktu 20 - remont ul. Roweckiego. Zabiegałem o to od dawna i wreszcie się udało. Ma być zrobiony kawałek od Rurowej do siedzby spółdzielni(a może wystarczy kasy na więcej?
).
Szkoda tylko, że to jedyny mój wniosek, jaki został uwzględniony w budżecie na 2013.
PS - a propos sesji...: