Pieczka00, a skąd ty znasz historię mojego auta? Mam cały czas wrażenie, że z kimś mnie mylisz...
http://img535.imageshack.us/img535/3530/p2606101331.jpgJeśli pijesz do auta, które stoi przed twoim, to niestety skucha... Nigdy nie spotkałem na mieście twojego szpachlowozu, a tym bardziej zaparkowanego koło mojego w odległości nawet 500m... Kup sobie tego Forda Problema i klep, bo na auto z wyższej półki mama ci raczej nie da. Albo lepiej zostań przy mondeo i podpalaj się możliwością regulowania prędkości nawiewu, bo jak sam stwierdziłeś to niebanalna sprawa w takiej maszynie...
Tak - moje auto to E46. Nie chciałem pisać, bo zaraz znajdzie się zazdrosna gówniażeria typu
Pieczka00 i zacznie się plucie zza monitora i gadki o dresach, blacharach i sam Bóg wie czym jeszcze. No ale ludzi właśnie dzielimy na mądrych i Pieczkę00...
[ Dodano: 2010-07-10, 18:38 ]może za 4400zł komuś uda się całego polakierować.
Tak ogólnie to wczytaj się w posty wyżej a dowiesz się, że ta kwota to tylko wycena. Później dalsza procedura wyceniania przez lakiernika. Piszesz pierdoły oby tylko coś napisać...
[ Dodano: 2010-07-10, 18:42 ]dwu kolorowym
Albo wiesz co? - sprzedaj mondeo i może na słownik języka polskiego ci wystarczy...