A jakie kroki podjąły ZARZĄDY wobec swojego wynagrodzenia i premii?
Jak czytałem to tylko Police i Kędzierzyn Koźle podpisali bo Puławy nie widziały nigdzie zapisu o obniżkach pensji PREZESOSTWA i ich nagród.
Jak to jakie? Takie jak zawsze czyli żadne 🤣 to że prezes bierze miesięcznie tyle co nie jedna jubileuszowka to nie ważne,ważne żeby nam ujebac bo to że ktoś zapierdala w tej firmie 10,15,20,25,30,35 lat to nie ważne tym ludziom się nie należy i nie należy ich doceniać. Najważniejsze żeby prezesowi i innym wpływało na konto tyle ile trzeba,a my mamy zapierdalać za najniższą i chodzić uśmiechnięci i cieszyć się z tego że mamy pracę. Fajnie że ja mamy ,szkoda tylko że nikt nas za nią nie docenia i pozbawia się nas jeszcze dodatków. Ja bym to wszystko rozumiał gdyby tu się zarabiało po 8 tys to
[ciach!] niech tam zawieszają nagrody, premię itd.ale tu się zarabia 4tys na rękę...Ja liczę na to,że pracownicy podejdą do wykonywanej pracy tak jak pracodawca podchodzi do nich. To tyle w temacie...miłego dnia i pamiętajcie...Uśmiechamy się 🤣a i co najważniejsze***** *** bo to przecież najważniejsze