Czytam od końca wpisy i tak będę odpowiadać. Była dziś Rada Nadzorcza dlatego wybaczcie.
lolek_pracownicy GAPS niestety podczas badania wykazali za niski wydatek energetyczny. Mam wyniki badania. Osoba, która miała na sobie aparat wg mnie nie wykazała wszystkich wykonywanych prac.
The Bill_nie znam stawki jaką płaci Zakład, a nawet jakbym ją znała to nie można byłoby jej ujawnić ale wg mnie Zakład płaci bardzo uczciwe pieniądze za posiłki dlatego domagamy się zmiany formy lub polepszenia na tyle aby pracownicy byli zadowoleni.
jorka_wg Komisji Wyborczej ma być druga tura , co napisali w komunikacie.
Co do czasu pracy i innych rzeczy związanych z ZUZP to faktycznie proszę nie siać niepotrzebnych historii. Jest ok.
Frekwencji nie było i to jest fakt. W drugiej turze też jej raczej nie będzie.
Dzisiaj po radzie kilka dobrych informacji: cena amoniaku wzrosła, cena gazu się ustabilizowała. Nie można jeszcze mówić o wyniku za 2016 ponieważ "trwa jego zamykanie".
W sprawie urlopów (polecenie służbowe) Pan Prezes zadeklarował, że temat ten będzie omawiany w poniedziałek na Zarządzie.
Wczoraj zakończyliśmy negocjacje płacowe w Transtech.
Ze swojej strony dziękuję za udział w wyborach. Dziękuję za oddane na mnie głosy.