Po spotkaniu zz z Zarządem: Omawiane było kilka pkt i w sprawie szczegółów zapraszam do biur zz. Tematy: nagroda z okazji 50 lecia ( Prezes powiedział, że jubileusz był w zeszłym roku dlatego nie nastąpi wypłata pieniędzy z tego tytułu).
Kolejne tematy: premia. Wnioskowaliśmy jako zz o powrót do "starej" premii. Pracodawca powoła zespół ds ustalenia celów, które będą rzeczywistym odzwierciedleniem pracy poszczególnych pracowników.
Ok 1,5 mies temu wnioskowaliśmy o likwidację 2 bop na logistyce. Szef logistyki zaproponował wprowadzenie 3bop ale i utrzymanie 2bop. Jako zz złożyliśmy wniosek, aby odejść całkiem od 2bop. Prezes poinformował nas, że w przeciągu 2tyg odbędzie się spotkanie nt temat zz z dyr logistyki.
Piszę to jako wiceprzew. zz. Jako członek RN będę mogła pisać niestety mniej niż dotychczas, ponieważ od 3 lipca obowiązuje Rozporządzenie MAR oraz Dyrektywa MAD II które restrykcyjnie podchodzą do kwestii informacyjnych. Dlatego tyle co mogę będę tutaj pisała, o resztę zapytań zapraszam do biura związku lub o kontakt bezpośredni. Zawsze gdy macie potrzebę mogę podjechać na zakład.
Post Merge: [time]Lipiec 22, 2016, 16:29:41 [/time]
Co do posiłków: nasza organizacja przeprowadziła ankietę. Trwa jej zliczanie, zainteresowanie ankietą było bardzo duże. Wyniki ankiety będą dla naszego związku kierunkowe oraz przedstawimy je Zarządowi Spółki.
Post Merge: Lipca 22, 2016, 16:33:31
No i faktycznie jestem na urlopie ale zaglądam i czytam co piszecie. Na ile będę mogła odpisać to odpiszę.