Notice: Undefined index: tapatalk_body_hook in /home/klient.dhosting.pl/wipmedia2/forum/Sources/Load.php(2501) : eval()'d code on line 199
  • Strona główna
  • Szukaj
    •  
  • Zaloguj się
    • Nazwa użytkownika: Hasło:
      Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Autor Wątek: [Police] ZCH Police  (Przeczytany 10835396 razy)

Offline Mlodyapatatowy

• Gaduła
Odp: [Police] ZCH Police
« Odpowiedź #20025 dnia: Dzisiaj o 05:03:51 »
Jaka cisza i spokój.  Nie ma polimerów.  W 2015 inwestycja z Panem Wardackim miała dac grupie azoty drugi oddech.  Wyszlo jak zwykle.  Ale też pani Anna wtedy byla w zarządzie.Gdzie teraz jest? A my musimy na to pracować.

Post Merge: [time]Sierpnia 25, 2025, 04:07:33 [/time]
Zasadniczo inwestycja za parę miliardów.  Milion w ta czy we w ta. Teraz wychodzi.

Post Merge: [time]Sierpnia 25, 2025, 04:14:46 [/time]
NIK powinien za to się wziąść. 

Post Merge: [time]Sierpnia 25, 2025, 04:32:22 [/time]
A ja tu po 35 latach pracy 5,5 tys na rękę   l. Po 35 latach! . Nowi przychodzą i dostają 4.5 tys. Jak się nie wkur........
A na Twoim wydziale to nie było nigdy podwyżek inwidukanych ?
Bo stawka to jakby bardzo "śmieszna"
Skoro ja po 10 latach mam lekko ponad 5.
A mówi dostają 4666.
A co Pani Ania ma do inwestycji ,która chciało Państwo.

Offline Pablo80

• Nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #20026 dnia: Dzisiaj o 07:43:06 »
A ja pamiętam jak p.Ania chodziła z p.Arkadiuszem.P po sterowniach i opowiadali o inwestycji i zarzekali się że Z.CH.Police i żaden  pracownik  nie odczuję tej inwestycji. I co teraz mamy wszystko zawiesili i wciskają ciemnotę że będą zwracać jak będzie lepiej ,lepiej to już było tylko nie wiadomo komu.

Offline Samsonowicz

• Gaduła
« Odpowiedź #20027 dnia: Dzisiaj o 12:03:46 »
Niestety tak spłaszczyli wynagrodzenia. Mi zostało do emerytury 3 lata. Kto mi da podwyżkę indywidualną.  "Trzeba dac młodym zeby w zakladzie zostali. Ty i tak masz dużo.  Zreszta gdzie ty odejdziesz w tym wieku".

Offline peter

• Gaduła
« Odpowiedź #20028 dnia: Dzisiaj o 13:52:29 »
A ja pamiętam jak p.Ania chodziła z p.Arkadiuszem.P po sterowniach i opowiadali o inwestycji i zarzekali się że Z.CH.Police i żaden  pracownik  nie odczuję tej inwestycji. I co teraz mamy wszystko zawiesili i wciskają ciemnotę że będą zwracać jak będzie lepiej ,lepiej to już było tylko nie wiadomo komu.

Nie chce mi się cofać stron na forum. Ile pani Ania miała miesięczne zarobki pracując w zarządzie?

Post Merge: Dzisiaj o 13:52:33

Offline Rasowy_Aparatowy

• VIP
« Odpowiedź #20029 dnia: Dzisiaj o 15:00:44 »
Jaka cisza i spokój.  Nie ma polimerów.  W 2015 inwestycja z Panem Wardackim miała dac grupie azoty drugi oddech.  Wyszlo jak zwykle.  Ale też pani Anna wtedy byla w zarządzie.Gdzie teraz jest? A my musimy na to pracować.

Post Merge: [time]Sierpnia 25, 2025, 04:07:33 [/time]
Zasadniczo inwestycja za parę miliardów.  Milion w ta czy we w ta. Teraz wychodzi.

Post Merge: [time]Sierpnia 25, 2025, 04:14:46 [/time]
NIK powinien za to się wziąść. 

Post Merge: [time]Sierpnia 25, 2025, 04:32:22 [/time]
A ja tu po 35 latach pracy 5,5 tys na rękę   l. Po 35 latach! . Nowi przychodzą i dostają 4.5 tys. Jak się nie wkur........
Nie żeby coś ale pani Anna też musi na to pracować xD jest specjalistka w centrum energetyki, nie siedzi na Karaibach xD

Jasne, to że młody dostaje prawie tyle co ty to patologia,ale ciekawe czy w ogóle pracujesz czy "niech młody robi, ja się już narobiłem", jak większość ;)

Post Merge: Dzisiaj o 15:03:43

Nie chce mi się cofać stron na forum. Ile pani Ania miała miesięczne zarobki pracując w zarządzie?

Post Merge: [time]Sierpnia 25, 2025, 13:52:33 [/time]

Tyle ile wynikało z ustawy. A takie pytanie zwrotne - ile miesięcy byłeś bez wypłaty? Ile razy CBA ci zablokowało dostęp do pracy (i nie udowodnił potem żadnej winy) no i pytanie najważniejsze - czemu nie jesteś w Zarządzie?
« Ostatnia zmiana: Dzisiaj o 15:03:43 wysłana przez Rasowy_Aparatowy »