Notice: Undefined index: tapatalk_body_hook in /home/klient.dhosting.pl/wipmedia2/forum/Sources/Load.php(2501) : eval()'d code on line 199
  • Strona główna
  • Szukaj
    •  
  • Zaloguj się
    • Nazwa użytkownika: Hasło:
      Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Autor Wątek: [Police] ZCH Police  (Przeczytany 10327578 razy)

Offline SaszaBy

• Gadatliwy
Odp: [Police] ZCH Police
« Odpowiedź #19980 dnia: Sierpnia 01, 2025, 15:33:17 »
działa księgowość i to dobrze  bo was doją z kasy

Offline Samsonowicz

• Gaduła
« Odpowiedź #19981 dnia: Sierpnia 01, 2025, 16:46:07 »
Dobrze powiedziane. Worek bez dna

Post Merge: Sierpnia 01, 2025, 16:55:10
Ja tego nie rozumiem , miała być kura znosząca złote jajka. A tutaj jak na razie to same zbuki wychodzą
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 01, 2025, 16:55:11 wysłana przez Samsonowicz »

Offline Arkona

• Wielka Gaduła
« Odpowiedź #19982 dnia: Sierpnia 01, 2025, 18:10:32 »
Czyli co w fabryce obok, która stała się niewypałem stulecia, pracownicy zarabiają więcej od pracowników naszej fabryki, która robi za sponsora. Im dawano podwyżki, premie itd, a naszym się zabierało i nie było podwyżek kilka lat. Teraz próbują się pozbyć problemu i chcą to sprzedać, ale nikt tego nie chce. Najlepiej zamieść wszystko pod dywan i nic się nie stało...
Strzeż się ludzi, którzy powiększają swój majątek dzięki słowom. Szczególnie strzeż się prawodawców i duchownych, którzy przeczą Prawu Natury.

Offline Jan z nerką

• VIP
« Odpowiedź #19983 dnia: Sierpnia 01, 2025, 19:59:53 »
Czyli co w fabryce obok, która stała się niewypałem stulecia, pracownicy zarabiają więcej od pracowników naszej fabryki, która robi za sponsora. Im dawano podwyżki, premie itd, a naszym się zabierało i nie było podwyżek kilka lat. Teraz próbują się pozbyć problemu i chcą to sprzedać, ale nikt tego nie chce. Najlepiej zamieść wszystko pod dywan i nic się nie stało...
No tak, a o co chodzi? Popytajcie chłopaków z GAPS jak to było z ich perspektywy. A jak już przyszła nowa władza to w ogóle. Dla mnie szokiem jest, że te wszystkie Republiki i WPolsce24 jeszcze się tym nie zainteresowały. Przecież to samograj antytuskowy.