Police i okolice > Sprawy bieżące
[Police] ZCH Police
Jan z nerką:
A mnie cieszy, że fajnopolacy dostaną po p... XD
I tak zgonią to na poprzedni rząd i fajnie jest, lecimy dalej. XD
Coś pechowe te rządy PO, że kiedy nie dojdą do władzy, to zawsze brakuje pieniędzy i zawsze trzeba wszystko likwidować. XD
Rasowy_Aparatowy:
--- Cytat: Aparatczyk w Czerwca 25, 2024, 20:58:11 ---Czyli 13 w tym roku znowu nie będzie? XD
A karta multisportu od 4 lat słyszę, że rozmowy trwają.
Słyszałem że na siarkowym coś będą budować ale nie wiem co. Jakiś nowy ciąg?
--- Koniec cytatu ---
Przeciez w zeszlym roku byla 13 (pod przykrywka nagrody uznaniowej, czy jak to tam sie nazywalo)
A na siarkowym to beda chyba budowac dobre relacje z pracownikami, bo na nic innego nie ma pieniedzy xD
Topolol:
Związki na garnuszku prezesa to ugrają na pewno... Od prawie dwóch lat Złotówki podwyzki nie było a teraz pismo zarządu to taka przykrywką a skończy się na tym że związki ,,wywalczą" tylko jakiś procent obniżek z tych podpunktów które by chciał zarząd. Wszystko ukartowane zostało i zwykli pracownicy zostaną tak rozegrano żeby nie stracić wiary w związki
Sikora:
Jakakolwiek zgoda związków na obniżenie już marnego wynagrodzenia pracownika równa się całkowitą porażką.
Negocjować to można podwyżki w dobie szalejącej drożyzny a nie obniżki xd. Zarząd odkleił się całkowicie. Ratowanie poprzez zaoranie, wydaje mi się że tego zakładu już nic nie uratuje i wychodzi na to że prawdą było to aby postawić polimery i zaorać zakłady, scenariusz pisze się wprost na waszych oczach, korzystajcie z przypomnień na intranecie że ckziu w Policach oferuje darmowe kursy na elektryków, jeszcze macie czas co niektórzy na zmianę branży i ratowanie domowego budżetu bo tutaj już nic dobrego was nie czeka...
Zachodniopomorzanin:
Pensja z dodatkiem zmianowym jest obecnie na granicy utrzymania się, aby przeżyć miesiąc. Bez dodatku zmianowego każdy z brygady mówi, że będzie się zwijał. Nie po to pracuje się przy chemii na 3 zmiany soboty niedzielę i święta żeby za to dostawać minimalną pensję.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej