jako ze widze tu sporo osób związanych ze sportem to mam pytanie. widziałem ze jest jeden sklep w Policach z odzywkami, wydaje mi sie ze jak na taką ilość siłowni i ogolnie mialo związane mocno ze sportem to mozna by bylo otworzyć drugi sklep.
Mam taki zamiar w niedługim czasie. znam sie na suplach dosyc dobrze, mozna powiedziec ze od 10lat nałogowo je kupowałem. chciałbym jednak wprowadzić do sklepu naprawde dobre marki, oczywiscie dla kazdego cos dobrego, ale znajac ten biznes z praktyki od lat wiem ze niektore firmy wałki tną i to ostre. ja osobiscie stosuje niemieckie suple Power X Sport, Hansa X Sport i Best Body Nutrition.
Marke PXS rozsławił w PL nasz polski trójboista, który w trójboju juz dawno sie zapisał wielkimi literami. Dariusz Mirowski RAW 315kg na ławie, a z tego co wiem szykuje sie na 320kg. mysle w PL ciezko znalezc drugiego kto chociaz by sie zblizyl do tego wyniku. Pan Mirowski stosuje od lat te marki i to dzieki niemu sam na nie wpadłem. Chcialbym zeby głownie te marki byly w sklepie ale oczywiscie inne takze bo wiem ze w tym biznesie nie mozna polegac tylko na tym co dobre ale tez i na tym co znane.
Post ten ma na celu zasięgnąć opinii userów forum, czy jest zapotrzebowanie na sklep tego typu, czy wystarcza na całe Police 1 na tym targu.