Notice: Undefined index: tapatalk_body_hook in /home/klient.dhosting.pl/wipmedia2/forum/Sources/Load.php(2501) : eval()'d code on line 199
  • Strona główna
  • Szukaj
    •  
  • Zaloguj się
    • Nazwa użytkownika: Hasło:
      Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Autor Wątek: Chemiczne opryski nad Policami i powiatem goleniowskim.  (Przeczytany 100387 razy)

margrze72

• Gość
Chemiczne opryski nad Policami i powiatem goleniowskim.
« Odpowiedź #90 dnia: Października 29, 2011, 13:24:07 »
Cytat: "lupka"
A nawet jeśli to prawda i uwierzymy, co to ma za znaczenie. Żadne, możemy sobie tylko pogadać. A po co rozmawiać lub martwić się czymś na co niema się wpływu?
   Ale dobrze mieć świadomość tego,co wokół nas się dzieje.

margrze72

• Gość
« Odpowiedź #91 dnia: Października 29, 2011, 13:44:15 »
Cytat: "KrP"
Cytat: "DarekMirror"
Tak jak obiecałem ,zdjęcia można oglądnąć:

Nic nowego tu nie pokazałeś.

Cały czas czekam na jakieś kontrargumenty i odpowiedź na moje pytanie.
      A jak wytłumaczysz to?   Może oszczędnością paliwa? :rotfl:

margrze72

• Gość
« Odpowiedź #92 dnia: Października 29, 2011, 13:54:43 »
Cytat: "speedbax"
W dłuższej perspektywie czasowej spowodują wzrost zachorowalności ,zatrucie gleb oraz wszyskiego co z gleby wyrasta np.grzyby

Więc politycy, wielcy przedsiębiorcy, prezesi firm itp. chodzą w niewidzialnych maskach, bo przecież to ustrojstwo działa na wszystkich, bez wyjątku.
 Kierują tym potężne korporacje, które stoją nad wszystkimi światowymi rządami.A w jednym zdaniu chodzi o zmniejszenie populacji ludzkiej.Wiem że to jest niewiarygodne ale prawdziwe,niestety.Kiedyś też było mi ciężko w to uwierzyć.Po zapoznaniu się z wieloma materiałami i analizami otworzyłem oczy.

Offline KrP

• Stara Gwardia
« Odpowiedź #93 dnia: Października 29, 2011, 15:44:26 »
Cytat: "margrze72"

Eh, macie jakiekolwiek argumenty prócz filmów z YT (które, powtarzam, może wrzucić każdy i przerobić każdy).

Twój kolega już wrzucił ten film, ja tam widzę zwykłe zrzucanie paliwa. Udowodnij mi, że się mylę.

Internet powinien być od 18 lat. ;/

P.S. Dokładam kolejne pytanie do listy moich pytań, na które i tak nie potraficie (tudzież nie macie odwagi) odpowiedzieć:

5. Skoro owe opryski chemiczne trwają już od dobrych kilkunastu czy nawet kilkudziesięciu lat to dlaczego nie ma to żadnego wpływu na świat i ludzi?
"Problem z cytatami w internecie jest taki, że każdy od razu automatycznie wierzy w ich prawdziwość" - Abraham Lincoln

Offline Wykidajło

• Weteran
    • http://www.naszepolice.pl
« Odpowiedź #94 dnia: Października 29, 2011, 20:12:26 »
[Skoro owe opryski chemiczne trwają już od dobrych kilkunastu czy nawet kilkudziesięciu lat to dlaczego nie ma to żadnego wpływu na świat i ludzi?

No jak nie ma - a niby dlaczego PiS przegrał wybory? Oni wiedzą.
Kłamstwo obiegnie świat nim prawda założy buty.

margrze72

• Gość
« Odpowiedź #95 dnia: Października 29, 2011, 21:39:32 »

Eh, macie jakiekolwiek argumenty prócz filmów z YT (które, powtarzam, może wrzucić każdy i przerobić każdy).

Twój kolega już wrzucił ten film, ja tam widzę zwykłe zrzucanie paliwa. Udowodnij mi, że się mylę.
Internet powinien być od 18 lat. ;/

P.S. Dokładam kolejne pytanie do listy moich pytań, na które i tak nie potraficie (tudzież nie macie odwagi) odpowiedzieć:

5. Skoro owe opryski chemiczne trwają już od dobrych kilkunastu czy nawet kilkudziesięciu lat to dlaczego nie ma to żadnego wpływu na świat i ludzi?
 A od kiedy zrzut paliwa odbywa się ze skrzydeł?No tak,tam pewnie Twoim zdaniem znajdują się zbiorniki paliwa.  Skoro Twoim zdaniem internet jest od 18 l to w takim razie co tu robisz?

Offline DEtonator

• Stara Gwardia
  • Senatorze, Stanisławie, Staszku...
« Odpowiedź #96 dnia: Października 29, 2011, 21:50:42 »
Kierują tym potężne korporacje, które stoją nad wszystkimi światowymi rządami.A w jednym zdaniu chodzi o zmniejszenie populacji ludzkiej.Wiem że to jest niewiarygodne ale prawdziwe,niestety.Kiedyś też było mi ciężko w to uwierzyć.Po zapoznaniu się z wieloma materiałami i analizami otworzyłem oczy.

Pracuję w "potężnej korporacji", w dziale, od którego zależy jego przyszłość, niektóre projekty sięgają 2025 roku. Wyszkolenie jednego pracownika w ciągu roku kosztuje więcej niż Twoje życiowe dochody. Chodzimy sobie po ulicy i czujemy się dobrze. Otwórzcie lepiej oczy i popatrzcie na giełdowych spekulantów i giełdy, tam kryje się wrzód dzisiejszych czasów. Nie wiem dlaczego, ale "potężne korporacje" zaczynają się właśnie z tego śmiać. I to mnie mocno zastanawia...

Offline Ważniak

• Moderator
  • Weteran
  • Subiektywnie obiektywny
« Odpowiedź #97 dnia: Października 29, 2011, 22:24:41 »
No tak,tam pewnie Twoim zdaniem znajdują się zbiorniki paliwa.
A czy tak właśnie nie jest?
http://pl.wikipedia.org/wiki/Zbiornik_paliwa
http://tommy.lee.salon24.pl/252070,gdzie-jest-paliwo-i-inne-zagadki
http://www.zznpl.org.pl/samolot.html
I byś nie musiał się męczyć fragment tekstu spod ostatniego linku: Typowe skrzydło samolotu komunikacyjnego ma konstrukcje półskorupową, przeważnie wielodźwigarową. W jego wnętrzu najczęściej znajdują się integralne zbiorniki paliwa.

Może powiesz, że wielkie korporacje nas okłamują i paliwo w samolotach (komunikacyjnych) znajduje się nie w skrzydłach, a np. w podłodze?
Kto kijem walczy, ten wpada w mrowisko.

Offline KrP

• Stara Gwardia
« Odpowiedź #98 dnia: Października 29, 2011, 22:32:32 »
margrze72 FAIL ;D

P.S. W którymś z moich poprzednich postow masz film na YT (czyli to co tak uwielbiacie) pokazujący z bliska zrzut paliwa. Polecam.
"Problem z cytatami w internecie jest taki, że każdy od razu automatycznie wierzy w ich prawdziwość" - Abraham Lincoln

Obudź Się

• Gość
« Odpowiedź #99 dnia: Października 30, 2011, 21:59:54 »
Nie ma czegoś takiego jak chemtrails, doksztalc się.

Dzień po dniu ten proceder ma miejsce na skalę niewyobrażalną, narody jeden po drugim przyznają się do manipulowania pogodą, a taki jeden czy drugi ( zwykle nie obserwując nieba) potrafi wydawać osądy!!! Wstyd- po prostu WSTYD!!! i Żal,że nie interesujesz się tym co wdychasz TY, twoja rodzina - jesteś BIO ROBOTEM, który działa jak system chce i pewnie nie masz pojęcia o wielu rzeczach, które dano są już poznane niektórym mądrym ludziom na tej planecie. Pij dale coca-colę light i pozwalaj aby aspartam niszczył twoje komórki a aluminium doprowadziło cię ostatecznie do alzheimera. Powodzenia!!! Ale zmień temat jak nie masz wiedzy albo lepiej wyjdź na długi spacer, przyjrzyj się niebu i poczytaj w internecie na ten temat. OVER - nie będę odpisywać na twoje posty dopóki nie zgłębisz tematu bo mam inne rzeczy do roboty.

Offline DEtonator

• Stara Gwardia
« Odpowiedź #100 dnia: Października 30, 2011, 22:03:37 »
Następny meganawiedzony "ekspert".

Obudź Się

• Gość
« Odpowiedź #101 dnia: Października 30, 2011, 22:08:28 »

JAK NIE MA?

NIE WIDZISZ? Ilu ludzi jest alergikami, 45% WIĘCEJ LUDZI CIERPI na alzheimera niż 5 lat temu ( ostatnio poruszany temat na zlocie lekarzy w lubuskiem), ponad to utylizacja w powietrze w wyższe sfery miał aluminiowy ( świetny sposób na pozbycie się tego śmietnika z miliardów puszek i innych gadżetów), zyski innych koncernów - gsk (GlaksoSmithKline) aerozol do noska, większość syropków wykrztuśnych ( firma sponsorująca ten proceder btw) no i chociażby to :
Hrabstwo Alachua złożyło wniosek do Departamentu Ochrony Środowiska (EPAC), w sprawie Gospodarczych skutków jakie powoduje "Chemtrails".  Komisja Ochrony Środowiska (EPAC), weźmie pod uwagę lokalne konsekwencje na Hrabstwo Alachua programu "zaklasyfikowanego" jako geoinżynieria, potajemnie zatwierdzonego i prowadzonego przez ponad 14 lat przez rząd Stanów Zjednoczonych.

Program o nazwie "Stratospheric Aerosol Geoengineering" (SAG) z dokumentów rządowych wynika, że do operacji wykorzystywane są specjalne samoloty odrzutowe - tankowce, rozpylające smugi chemiczne, co klimatolodzy błędnie okreslają jako "trwałe smugi"

Konsekwencje dla zdrowia i dobra ogółu zostały przedstawione w HR 2977, The Space Preservation Act z 2001 roku. Autor ustawy, Rep, Dennis Kucinich spopularyzował termin "Chemtrails" i mówi się o tym jako "broni egzotycznej".

Pomimo wielu rozważań teoretycznych skutków zagrożeń dla bezpieczeństwa narodowego i globalnego ocieplenia, istnieje aspekt intersu lokalnych inwestorów paneli solarnych włączając w to firmę GRU - w chwili obecnej baterie słoneczne mają osłabioną wydajność operacyjną w stosunku do normalnego działania promieni słonecznych.

Ekspert alternatywnych źródeł energii Wigington, jest właścicielem jednego z największych domowych systemów energii słonecznej w północnej Kalifornii, zaczął dostrzegać bardzo wysokie spadki generowania energii słonecznej. Energia może być zmniejszona nawet o 60 procent podczas oprysków, które nazywa się “heavy spraying days”. Według słów Wigington-a "smugi dosłownie blokują słońce".

Wigington oferuje pomoc w udostępnieniu swoich danych i danych GRU, autorom wniosku Hrabstwa Alachua, kierowanego do urzedników Ochrony Środowiska.
Prezentacja zostanie dokonana przez zwolenników "Koalicja Przeciwko Geoinżynierii"

źródło: http://www.examiner.com/conspiracy-in-gainesville/tonight-environmental-board-epac-to-hear-geoengineering-issues

Offline DEtonator

• Stara Gwardia
« Odpowiedź #102 dnia: Października 30, 2011, 22:11:33 »
Moja siła, wiedza i potęga. Copy, paste system. Tak też można.

Obudź Się

• Gość
« Odpowiedź #103 dnia: Października 30, 2011, 22:12:06 »
Następny meganawiedzony "ekspert".

też możesz nim zostać  :lol2:

Obudź Się

• Gość
« Odpowiedź #104 dnia: Października 30, 2011, 22:14:04 »
Moja siła, wiedza i potęga. Copy, paste system. Tak też można.

po co mam to pisać, jak to zostało opublikowane!!!
zapraszam na mój kanał YouTube

OBUDŹCIE SIĘ WRESZCIE, BO CAŁY ŚWIAT O TYM MÓWI POLACZKI WY JEDNE NIE ZNAJĄCE JĘZYKA- ŻYJĄCY W SWOICH 4 ŚCIANACH.....POBUDDDDKAAAA!