Notice: Undefined index: tapatalk_body_hook in /home/klient.dhosting.pl/wipmedia2/forum/Sources/Load.php(2501) : eval()'d code on line 199
  • Strona główna
  • Szukaj
    •  
  • Zaloguj się
    • Nazwa użytkownika: Hasło:
      Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Autor Wątek: [Police] Chcieliście PO, to macie  (Przeczytany 164629 razy)

Offline Kilofownikownia

• VIP
  • Kilo Kilofa
[Police] Chcieliście PO, to macie
« Odpowiedź #480 dnia: Lutego 17, 2012, 20:40:06 »
Cytat: "TomaszTokarczyk"
Ogólnie, prawda, żyło się lepiej, ale za jak ogromną cenę....

Wcale nie żyło się lepiej. Ale co do ceny to owszem. Cena ich rządów jest wysoka. Do teraz płacone są kary i trwają procesy za show jakie nam fundowali. A jak ciężkie czasy były to dopiero się okazuje przy okazji kolejnych procesów.

Offline DEtonator

• Stara Gwardia
  • Senatorze, Stanisławie, Staszku...
« Odpowiedź #481 dnia: Lutego 17, 2012, 21:36:25 »
Cytat: "Kilofownikownia"
Wcale nie żyło się lepiej.

No to zaraz zacznie się kolejne opluwanie wyrobników i zdrajców, którzy z daleka wygodnie krytykują polską rzeczywistość, nie mając o niej zielonego pojęcia. Jestem podobnego zdania, chociaż obiektywnie przyznam, że poziom cen był inny, jednak czynniki odpowiadające za obecny stan rzeczy zostały zdeterminowane nie tylko przez nieudolność "miszcza" PR-u Donalda, ale także przez obecną sytuację na świecie.  Wiem, bo kryzys odczułem na własnej skórze. To, co teraz dzieję się w Polsce, jest namiastką tego, co działo się w obszarach silnie rozwiniętych. Fakt, Niemcy długo pracowali gromadząc rezerwy, które uratowały ich przed pójściem na dno. Polska została trafiona jedynie odłamkami tej bomby. Nie mamy przemysłu, ani innych silnych źródeł stałego dochodu (np. bogate złoża naturalne), dlatego nie dziwmy się (nie bronię tutaj nikogo), że rządzący sięgają do kieszeni podatnika. Świństwo i najłatwiejsze rozwiązanie, fakt, jestem jednak ciekawy, co by zrobił prezes w takiej sytuacji? Pewnie odłączyłby Polskę od UE, a wszystkich Polaków mieszkających poza granicami pozbawiłby obywatelstwa za zdradę Ojczyzny.

Offline Kilofownikownia

• VIP
  • Kilo Kilofa
« Odpowiedź #482 dnia: Lutego 17, 2012, 22:12:19 »
No ja jestem w o tyle dobrej sytuacji, że meldunek mam ciągle w Polsce ;D Co nie zmienia faktu, że po pewnym oddaleniu się od "polskiego piekiełka" zaczyna się spostrzegać pewne rzeczy. Już samo to, że ma się kontakt z innymi nacjami które mają zupełnie inne podejście do życia. I nagle widać, że bezinteresowne wbijanie komuś noża w plecy to nie jest coś normalnego :crazy: Albo, że można pracować spokojnie i do tego przestrzegać BHP i czasu pracy. No i największy szok: jak ktoś ma pieniądze to je zarobił a nie ukradł. A to przecież niemożliwe :rotfl:

Offline DEtonator

• Stara Gwardia
« Odpowiedź #483 dnia: Lutego 17, 2012, 22:21:50 »
No ja jestem w o tyle dobrej sytuacji, że meldunek mam ciągle w Polsce

To pewnie jesteś zakamuflowaną opcją, jednak nie niemiecką, co może działać  na Twoją korzyść.

No i największy szok: jak ktoś ma pieniądze to je zarobił a nie ukradł. A to przecież niemożliwe :rotfl:

Ukraść nie ukradłeś, jednak sprzedałeś się i tyrasz na obcą nację, i tak w Polsce dla niektórych jesteś spalony.

Offline Kilofownikownia

• VIP
  • Kilo Kilofa
« Odpowiedź #484 dnia: Lutego 17, 2012, 22:25:03 »
Cytat: "speedbax"

To pewnie jesteś zakamuflowaną opcją, jednak nie niemiecką, co może działać  na Twoją korzyść.

Ale moja narzeczona studiuje w giermanii i nie wykluczamy zamieszkania tam :batman:
Cytat: "speedbax"

Ukraść nie ukradłeś, jednak sprzedałeś się i tyrasz na obcą nację, i tak w Polsce dla niektórych jesteś spalony.

:rotfl:

Offline DEtonator

• Stara Gwardia
« Odpowiedź #485 dnia: Lutego 17, 2012, 22:27:30 »
Ale moja narzeczona studiuje w giermanii i nie wykluczamy zamieszkania tam :batman:

Przemyśl to, zanim dostaniesz wilczy bilet. ;)

sekator

• Gość
« Odpowiedź #486 dnia: Lutego 17, 2012, 23:11:09 »
Cena ich rządów jest wysoka. Do teraz płacone są kary i trwają procesy za show jakie nam fundowali. A jak ciężkie czasy były to dopiero się okazuje przy okazji kolejnych procesów.

A możesz napisać konkretnie o co chodzi, bo chyba nie o aferę dorszową za 7,50 którą wykryła lady Pitera inkasując ze swoim urzędem przez 4 lata kilka milionów złotych z naszych podatków ? :rotfl:
Jak dotąd, to jedyna afera wykryta i udowodniona przez rząd PO, z szumnie zapowiadanych rozliczeń z kaczystowskim zamordyzmem. A przepraszam, jeszcze była afera z zabójstwem laptopa Ziobry, za którego to laptopa Ziobro oddał kasę. Jak chcesz poczytać o przewałach PO, to cofnij się do początków tego wątku, będziesz miał zajęcie na cały weekend.
pozdrawiam i zalecam mniej Szkła kontaktowego, sekator

Offline Kilofownikownia

• VIP
  • Kilo Kilofa
« Odpowiedź #487 dnia: Lutego 17, 2012, 23:17:59 »
sekator, ot chociażby raport pewnego pana który jest obecnie głównym specjalistą od katastrof lotniczych. Do tej pory kosztował już jakieś pół miliona złotych licząc same odszkodowania. Bez kosztów pracy sądów. A to nie koniec jeszcze. Czy też chwalenie się systemem który umożliwia namierzanie telefonów komórkowych. System miał być tajne/poufne i miał służyć do tropienia "grubych ryb" przestępczego światka. Natomiast zrobiono fajne szoł w akcji politycznej. Europol był wniebowzięty, że tak fajnie ogłoszono fakt posiadania przez nich takiego cuda :lol2:

Edytka po twojej edytce: nie oglądam szkła kontaktowego. Jakoś tak się śmiesznie składa, że nie mam telewizora :)

Offline DEtonator

• Stara Gwardia
« Odpowiedź #488 dnia: Lutego 17, 2012, 23:26:56 »
chociażby raport pewnego pana który jest obecnie głównym specjalistą od katastrof lotniczych. Do tej pory kosztował już jakieś pół miliona złotych licząc same odszkodowania.

To jest cena, którą płacą podatnicy za popierdółkowate teorie podparte amatorskimi odczuciami. Pół bańki, to nie są jakieś wielkie pieniądze w takich sprawach, na szczęście zaangażowano do tej roli odgrzewane kotlety, które chciały jeszcze zarobić na dobre wakacje dla wymagających w dzisiejszych czasach wnuków. Niestety, karierowicze, którzy mieli kłopoty ze ścisłymi przedmiotami w szkole, jeszcze długo będą bronić tych jakże "jednoznacznych" i "niepodważalnych" teorii.

Offline Kilofownikownia

• VIP
  • Kilo Kilofa
« Odpowiedź #489 dnia: Lutego 17, 2012, 23:29:08 »
speedbax, mi chodziło o jego raport z czasów jak PiS był u władzy.

sekator

• Gość
« Odpowiedź #490 dnia: Lutego 17, 2012, 23:29:22 »
No kochany, tak to my możemy dyskutować w nieskończoność i g...o z tego będzie.
Raport pewnego pana, który który fajnie telefonował do pewnej pani, a Europol zrobił z tego show do oglądania w ściśle określonych kręgach powiązanych z wiadomą opcją polityczną, będąca na usługach obcego wywiadu jednego z państw, będących do niedawna w gronie pretendentów do sprawowanie przewodniej roli w światowym systemie gospodarowania zasobami oceanów na półkuli północnej. :rotfl:
Idę się wyspać, przed jutrzejszą imprezą, bo jak widzę nie ma za bardzo z kim podyskutować. Poużalajcie się jeszcze trochę na Kaczory,sekatory i inne Macierewicze będzie Wam lżej na duszy.
Życzę spokojnej nocy i niech Donald będzie z Wami. :sleep:

Offline Kilofownikownia

• VIP
  • Kilo Kilofa
« Odpowiedź #491 dnia: Lutego 17, 2012, 23:31:56 »
Śmiem twierdzić, że dobrze wiesz o którego pana mi chodzi. Oraz o którym show pisałem. Ale niech ci będzie: za PiS-u żyło się lepiej. PO to sami złodzieje i karierowicze. Zadowolony? :lol2:

Offline DEtonator

• Stara Gwardia
« Odpowiedź #492 dnia: Lutego 17, 2012, 23:33:23 »
speedbax, mi chodziło o jego raport z czasów jak PiS był u władzy.

Wiesz co? Pewnie masz rację, jednak, jak doskonale wiesz, historia lubi się powtarzać.

TomaszTokarczyk

• Gość
« Odpowiedź #493 dnia: Lutego 17, 2012, 23:42:27 »
Wcale nie żyło się lepiej. Ale co do ceny to owszem. Cena ich rządów jest wysoka. Do teraz płacone są kary i trwają procesy za show jakie nam fundowali. A jak ciężkie czasy były to dopiero się okazuje przy okazji kolejnych procesów.

Bardziej ogólnie i enigmatycznie już nie mogłeś. Pytanie jakie pieniądze są płacone za niekompetencje i afery PO. Przykład tylko z bieżącego tygodnia (570 tys. zł dla pana Kaplera) świadczy o tym, że mnóstwo. Zresztą w ogóle nie ma skali porównania. Lista afer w wykonaniu PO jest nieporównywalnie długa.
P.S. A jak oceniacie wypowiedź wicepremiera Pawlaka, że on nie liczy na emeryturę, tylko na swoje oszczędności? ;D

sekator

• Gość
« Odpowiedź #494 dnia: Lutego 17, 2012, 23:46:55 »
A dla tych którzy lubią na noc kryminały polecam kolejny z serii ,, Trup w każdej szafie"

http://www.rp.pl/artykul/10,814001-Smierc-Tobiasza--Szczegoly-zgonu-Tobiasza-z-WSI.html

Ło matko, który to już w kolejności podczas rządów Partii Miłości Narodowej o nazwie PO.
Nasi wywiadowcy nachodzą chłopaczków zakładających stronki w internecie, a obce wywiady hulają w naszej Ojczyźnie aż miło.