Chyba jednak wszyscy
Jednak to tylko "chyba" a nie na pewno ;-)
Są wobec tego wyjątki od reguł ;-) bowiem Ja,moja rodzina i dziesiątki innych które znam ze swojego środowiska nie rozliczam się w I US-zatem proszę nie piszcie że wszyscy w Policach bo jest to po prostu nieprawda .Pozdrawiam
Dobra - dajcie już spokój z przepychankami wszyscy - nie wszyscy podlegają pod ten czy owy urząd skarbowy. Spora część Policzan podlega pod I US, a część nie - skąd nie wiem, może będąc płatnikiem Vatów, citów i innych skrótów nadających nazwy różnym formom państwowego "kradziejstwa" podlega pod inny US - nie wiem, snuje przypuszczenia, a może król podziemia uchyli rąbka tajemnicy.
Co do tematu: ktoś chyba próbował "przywalić" gminie za zlikwidowanie tego punktu, choć była to decyzja niezależna i... chyba charakteryzowała się małą szkodliwością społeczną. Jest punkt przy ul. Tanowskiej (tylko I US), jest internet ale jest też poczta - to dla tych, że osoby starsze nie korzystają z internetu - ok, tak w większości jest, ale skoro jest w stanie jechać do UG, to jest i na najbliższą pocztę.