@ Dr.Kafar
Sluchaj, Dr.Kafar - Jezeli Ty potrafisz wyprowadzic porownanie psa do odkurzacza,
to nie wezmiesz mi za zle, jezeli porownam Cie, np. do obwodu scalonego, ktory
producent sknocil ? Taki wybrakowany cyborg - Niektore obwody dzialaja swietnie,
a gdzie indziej, pewno trche cyny sie rozlalo i stad te "zwarcia", niezrozumialy zargon
etc..
Prawie wszyscy zgadzaja sie, ze pies to nassz najwiekszy przyjaciel. Jezeli nie wierzysz,
poczytaj sobie stary dowcip o zonie i psie, zamknietych na godzine w bagazniku auta !
Jestem juz starym czlowiekiem i moglbym godzinami przytaczac przyklady na poparcie
tego faktu, (o najwierniejszym przyjacielu) a nie znajde zadnego, ktory by przemawial
za czlowiekiem, a przeciw psu.
Zreszta zadaj sobie troche trudu i wyszukaj choc by jeden przypadek, kiedy po smierci
psa - jego wlasciciel umarl z tesknoty !
Natomiast zgadzam sie najzupelniej z Toba, jezeli chodzi o stosowanie kary cielesnej,
czemu juz na forum dawalem co najmniej dwa przyklady ( przedwojenne szkoly publ.
w Polsce, oraz wspolczesnie Singapore).
Jestem rowniez za kara smierci, oraz legalna eutanazja, na zyczenie zainteresowanego.!
A co do tege nieszczesliwego psiaka, to powiem Ci jedno - gdybym mieszkal w Policach,
to moze bym trafil terez do kicia, ale wlasciciel psa na pewno do szpitala !
W mojej dzielnicy tak sie te sprawy zalatwialo.
Pozdrawiam - Bill