Notice: Undefined index: tapatalk_body_hook in /home/klient.dhosting.pl/wipmedia2/forum/Sources/Load.php(2501) : eval()'d code on line 199
  • Strona główna
  • Szukaj
    •  
  • Zaloguj się
    • Nazwa użytkownika: Hasło:
      Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Ankieta

Głosuję na:

1. Ewa Chmielewska - Police XXI
15 (12%)
2. Władysław Diakun - WS "GRYF"
71 (56.8%)
3. Krystian Kowalewski - PO
34 (27.2%)
4. Jadwiga Zielińska - SLD
5 (4%)

Głosów w sumie: 67

Głosowanie skończone: Listopada 01, 2010, 21:42:55

Autor Wątek: [Gmina Police] Forumowe głosowanie  (Przeczytany 34898 razy)

Offline mateusz12

• Stały bywalec
[Gmina Police] Forumowe głosowanie
« Odpowiedź #45 dnia: Października 26, 2010, 16:55:25 »
Ta ankieta jest już raczej nieważna. Doszedł, a właściwie doszła kandydatka PSL, Agnieszka Łapin.

Offline mat_tk

• Rozpisuje się
    • http://www.chemik.zafriko.pl
« Odpowiedź #46 dnia: Października 26, 2010, 20:50:46 »
na prawde myślisz, że kandydatka dużo wniesie? :)
KP Chemik Police - Prawdziwa Duma Pomorza!

sekator

• Gość
« Odpowiedź #47 dnia: Października 26, 2010, 21:22:01 »
Cytat: "mat_tk"
na prawde myślisz, że kandydatka dużo wniesie

Dużo śmiechu, podobie jak lista kandydatów tego ugrupowania. Przynajmniej będzie wesoło.

yak

• Gość
« Odpowiedź #48 dnia: Października 27, 2010, 07:47:43 »
Oj "denver", "denver". Ja tu rzadko piszę stuprocentowo poważnie. Zwykle z dystansem, sprowokowany lub w celach wychowawczych. Poważny na 100% to ja jestem w dziale historia. Właśnie "odwaliłem" kawał roboty dla Svena (stare mapy). Pozdrowienia.

yak

• Gość
« Odpowiedź #49 dnia: Października 27, 2010, 07:49:44 »
PS A bany nie powinny być na całe forum, ale na konkretne wątki. Wyrzucamy gościa z konkretnego pokoju i koniec.

Offline KrP

• Stara Gwardia
« Odpowiedź #50 dnia: Października 27, 2010, 11:04:23 »
Cytat: "yak"
Możesz się "sosno" nie zgadzać, ale tak jest. Powiedzmy, że w gazecie ktoś pisze pod pseudonimem. Kogoś obraził. Obrażony nie musi otrzymać nazwiska "winowajcy". Odpowiadają ci, którzy tekst puścili i go rozpowszechnili. Czyli redaktor (odpowiedzialny lub naczelny) i wydawca. Co, jak co, ale prawo prasowe to znam dobrze.

Forum i internet nie podlegają pod prawo prasowe. Były pomysły rządu by coś takiego zrobić (sławna rejestracja blogów jako dzienniki), ale lud im wybił ten pomysł z głowy. Oczywiście jeśli znajdzie się osobnika, który jakieś pomówienia/groźby pisze to jak najbardziej podlega karze. Ale nie podlega takowej administrator forum/portalu.

Co do tematu - miałem zagłosować na Kowalewskiego, ale jednak sobie daruję. Może i fajny chłop, może i ma pomysły, ale jakoś nie podoba mi się, że kolejny biznesmen (jeśli mogę tak powiedzieć) zaczyna bawić się w politykę. I to, co mnie nie dziwi, z ramienia PO.

Mój głos najprawdopodobniej pójdzie na Diakuna.
"Problem z cytatami w internecie jest taki, że każdy od razu automatycznie wierzy w ich prawdziwość" - Abraham Lincoln

yak

• Gość
« Odpowiedź #51 dnia: Października 27, 2010, 11:31:59 »
Popieram wybór kandydata. Ale Krystiana Kowalewskiego nie skreślam. Dla mnie jest postacią "z przyszłością" i potencjałem, choć nie w tych wyborach. A, że startuje z PO? Cóż, skądś startować trzeba, a PO jako taka, nie jest złą formacją. To tylko u nas, w Zachodniopomorskiem, fatalną postać nadał jej pewien dygnitarz partyjny.
PO reprezentowana np. przez Norberta Obryckiego, a PO panów Atamańczuka i Łuczaka to dwa różne ugrupowania.
W Policach jest to samo. Akurat PO symbolizowana przez Krystiana Kowalewskiego, Janusza Szwyda, czy Adama Sobczyka, Jacka Sarkowskiego lub Antoniego Michnowicza i innych - może się podobać. U nas, podobnie, jak i w Szczecinie, doszło do zniekształcenia obrazu partii za sprawą "błędów i wypaczeń".

sekator

• Gość
« Odpowiedź #52 dnia: Października 27, 2010, 22:05:02 »
U nas, podobnie, jak i w Szczecinie, doszło do zniekształcenia obrazu partii za sprawą "błędów i wypaczeń

Tiaa, Krzystek rozłożył Szczecin, a teraz przychodzi następny muminek Litwiński,który obiecuje pracę (sic!) i ściąganie nowych inwestorów.
PO to ugrupowanie - wydmuszka, które ideowo jest puste jak murzyński bębęn. Ilu jeszcze ludzi musi pójść w regionie na zasiłki i do pomocy społecznej żeby  zrozumiano tę smutną prawdę ?

Offline DEtonator

• Stara Gwardia
  • Senatorze, Stanisławie, Staszku...
« Odpowiedź #53 dnia: Października 27, 2010, 22:15:36 »
Cytat: "sekator"
Tiaa, Krzystek rozłożył Szczecin, a teraz przychodzi następny muminek Litwiński

Tutaj się nie zgodzę, Szczecin rozłożył Jurczyk za swojej prezydentury, kiedy to poprzeganiał wielu zainteresowanych inwestorów kierując się swoją pseudo patriotyczną postawą, która nakazywała obronę polskiej ziemi przed wykupem przez obcy kapitał. Nic bardziej błędnego. Krzystek, tutaj Go wcale nie bronię, nie miał łatwego zadania. Przejął bardzo zacofane administracyjnie miasto i moim zdaniem wiele udało mu się zrobić. To, że PO Go wydymało, to akurat dobrze o nim świadczy. Powinien dostać drugą szansę, byle by nie uganiał się za internautami krytykującymi Jego osobę na lokalnych forach. :)

sekator

• Gość
« Odpowiedź #54 dnia: Października 27, 2010, 22:23:25 »
Cytat: "speedbax"
Szczecin rozłożył Jurczyk za swojej prezydentury

Szczecin nie miał dobrego gospodarza po 1989 roku. Ani Rujnowicz, ani Koćmiel, ani Krzystek z Jurczykiem nie zrobili dla miasta nic dobrego. Krzystek jako ,,niezbędny" po studiach dostał w UM super michę i mieszkanie za frajer i współpracował z Jurczykiem aż furczało. On też odpowiada za zapaść miasta pod rządami Jurczyka. Nie zapominaj o tym.

Offline DEtonator

• Stara Gwardia
« Odpowiedź #55 dnia: Października 27, 2010, 22:26:50 »
mieszkanie za frajer i współpracował z Jurczykiem aż furczało

Z tego, co wiem, to mieszkanie oddał, a o pracy z Jurczykiem nie słyszałem.

Offline DEtonator

• Stara Gwardia
« Odpowiedź #56 dnia: Października 27, 2010, 22:32:49 »
ani Krzystek z Jurczykiem nie zrobili dla miasta nic dobrego.

Takie porównanie nie jest sprawiedliwe, wystarczy popatrzeć, ile znaczących inwestycji wykonano za czasów obydwu prezydentur. Tutaj trzeba być obiektywnym, więcej, znacznie więcej zrobił Krzystek. Wiele rzeczy w jego prezydenturze mi się nie podobało, lecz myślę, ze powinien dostać kolejną szansę, to najbardziej optymalna opcja dla Szczecina. No chyba, że Bartłomiej Sochański przekona do siebie większość wyborców...

sekator

• Gość
« Odpowiedź #57 dnia: Października 27, 2010, 22:43:34 »
Cytat: "speedbax"
Z tego, co wiem, to mieszkanie oddał, a o pracy z Jurczykiem nie słyszałem

Oddał bo go opinia publiczna do tego zmusiła. :devil:
,,Niezbędny" to on był w UM na długo przed tym jak został prezydentem.

Offline Denver

• Administrator
  • VIP
  • ostatni dinozaur
« Odpowiedź #58 dnia: Października 27, 2010, 22:46:54 »
Oj "denver", "denver". Ja tu rzadko piszę stuprocentowo poważnie. Zwykle z dystansem, sprowokowany lub w celach wychowawczych. Poważny na 100% to ja jestem w dziale historia. Właśnie "odwaliłem" kawał roboty dla Svena (stare mapy). Pozdrowienia.

Myślisz, że ja jestem tutaj również w pełni poważny? Nie wytrzymałbym - żeby ogarniać takie rozgadane stadko trzeba mieć spory dystans do siebie i do wszystkich [: Gdybym miał inne podejście to większość dyskutantów z tego tematu forum mogłaby odwiedzać tylko w kafejkach :p
A dział historia - dla mnie, oprócz bieżących informacji, największa korzyść i zaleta forum.

Offline DEtonator

• Stara Gwardia
« Odpowiedź #59 dnia: Października 27, 2010, 22:54:06 »
,,Niezbędny" to on był w UM na długo przed tym jak został prezydentem.

Ach, o ten okres Ci chodziło, no każdy musi gdzieś zaczynać, nie wiadomo, co później podyktuje życie.